Ce sumă enormă a cerut Andreea Tonciu să apară la Antena! Bruneta are pretenții uriașe

03.02.2021, 11:10
Ce sumă enormă a cerut Andreea Tonciu să apară la Antena! Bruneta are pretenții uriașe
Ce sumă enormă a cerut Andreea Tonciu să apară la Antena! Bruneta nu are un tarif de neglijat

Ultima emisiune la care Andreea Tonciu a participat a fost ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, acolo unde a creat numeroase controverse.

După terminarea show-ului, bruneta mărturisea că drumul ei în televiziune nu ar vrea să se sfârșească și că este deschisă spre noi proiecte.

Conform Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, fosta asistentă tv ar fi fost contactată de cei de la Antena Stars pentru a face parte din emisiunea ‘Mămici de pitici, cu lipici’, alături de fiica ei.

Andreea Tonciu, pretenții financiare mari

Din păcate, pretențiile ei financiare destul de ridicate nu prea au fost pe placul producătorilor show-ului.

Andreea Tonciu ar fi cerut o sumă enormă pentru participarea la show, aproximativ 10.000 de lei pe lună, însă cei de la Antena Stas nu i-au putut oferi atât. Drept urmare, bruneta nu a semnat niciun contract.

În schimb, Elena Ionescu, Sânziana Buruiană, Cristina Șișcanu și Oana Roman, alături de copiii lor, au răspuns afirmativ cererii celor de la Antena Stars, iar în prezent fac parte din emisiune.

Oana Roman a acceptat să participe la emisiunea de la Antena Stars

‘Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect ce își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Şi pentru mine este o premieră, a venit ca un balsam pentru suflet, ca un pansament, dar nu am emoţii! Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici’, a declarat Oana Roman despre participarea la emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”.

Şi Cristina Şişcanu a primit cu mare bucurie propunerea de a se alătura acestui proiect de la Antena Stars.

‘Mă bucur foarte mult că fac parte din reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici! Într-adevăr, eu cumva am copii de toate vârstele, şi de 23 de ani, şi de 17 ani şi un copil de 3 ani şi 8 luni, Petra, aşa că pot să spun că am trăit alături de ei mai multe etape din dezvoltarea lor. Dar cel mai important este că vom face schimb de experienţă noi între noi, mamele implicate în acest proiect, dar şi cu telespectatoarele noastre.

Sunt convinsă că va fi o experienţă foarte constructivă, atât pentru mine, cât şi pentru Petra. Iar pe telespectatori îi invit să se uite cu atenţie, cu ochi vigilenţi şi să analizeze care dintre mămici se comportă aşa cum ar trebui cu cei mici. E greu să spui cum ar trebui să facă o mama astfel încât să îşi crească copilul cât mai bine, dar putem să ne dăm cu părărea astfel încât să creăm o competiţie savuroasă între mămicile care participă!’, a declarat Cristina Şişcanu.

citește și...