Andreea Tonciu, despre problemele de sănătate din familia ei. ”Am luat un virus”

18.08.2021, 11:25
Andreea Tonciu, despre problemele de sănătate din familia ei. ”Am luat un virus”

Andrea Tonciu și familia sa au întâmpinat probleme de sănătate în ultimele zile. Ambulanța a ajuns de mai multe ori acasă la vedetă. Pe contul ei de socializare, Andreea Tonciu a transmis un mesaj în care explică ce s-a întâmplat. Se pare că este vorba despre un virus. Andreea Tonciu a precizat că nu este COVID-19.

Familia Andreei Tonciu se confruntă cu probleme de sănătate. Inițial, fiica vedetei, Rebecca, a avut nevoie de ajutorul medicilor de la ambulanță. „De trei ore am sunat la salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit. Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept”, le-a transmis bruneta urmăritorilor ei, pe contul de Instagram.

Ulterior, și Andreea Tonciu s-a simțit rău.

Andreea Tonciu, despre problemele de sănătate din familia ei. ”Sunt mai bine, dar mai durează până mă refac”

Andreea Tonciu a transmis un mesaj pe contul ei de socializare, în care explică ce s-a întâmplat. Se pare că familia a luat un virus. Andreea Tonciu a ținut să precizeze că nu este vorba despre COVID-19.

”Am primit multe mesaje si telefoane de la voi si asta ma bucura enorm… Sunt mai bine, dar mai dureaza pana ma refac… Sunt fericita ca @niculescu_rebecca este foarte bine, la fel si @niculescu.daniel…. sper sa trecem peste asta cat mai repede… Ce pot sa va spun este ca am luat un virus , nu este corona….?revin cu detalii va pup si va multumesc!”, a spus aceasta.

Andreea Tonciu, despre eventualitatea de a deveni din nou mămică

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Andreea Tonciu a făcut declarații despre eventualitatea de a avea al doilea copil. Andreea Tonciu a afirmat că deocamdată nu se gândește să devină din nou mămică.

”Întrebarea asta mă tot macină, toată lumea mă întreabă (n.r. dacă mai vrea sau nu un copil). Nu știu ce să spun, nu mă gândesc la asta, nu lucrăm la asta deocamdată, acum lucrez la proiecte mari legate de carieră. Dar în septembrie urmează să plec cu soțul într-o vacanță mai intimă, preferata mea, doar noi doi, până acum am avut vacanțe doar cu familia. Este un moment foarte așteptat, în patru vacanțe am fost doar cu Rebeca și atunci trebuie să execuți doar ce zice copilul. Acum sunt cu soțul și fetița, urmează să vină și mama cu sora mea și poate chiar și tatăl meu”, a declarat Andreea Tonciu.

citește și...