Andreea și Seba de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit! Ce i-a reproșat tânăra

04.10.2020, 14:44
Andreea și Seba de la 'Puterea dragostei' s-au despărțit! Ce i-a reproșat tânăra
Andreea și Seba de la 'Puterea dragostei' s-au despărțit! Ce i-a reproșat tânăra/ foto: captura kanal d

Andreea și Seba de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit! Cei doi concurenți ai show-ului matrimonial de la Kanal D au avut un schimb dur de replici.

Andreea de la ‘Puterea dragostei’ este convinsă că fostul ei iubit, Seba, a pus ochii pe altă fată din competiție și s-a confesat lui Cristi Marinescu.

Andreea și Seba de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit

Supărat, Seba i-a cerut socoteală Andreei și a decis să se despartă de aceasta. De asemenea, tânărul crede că Andreea nu l-a plăcut cu adevărat.

‘M-am gandit mai bine. Nu vreau sa facem circ, nu vreau materiale”, a spus Seba.

Andreea a vrut să formeze un cuplu cu George

Încă de la intrarea în casa ‘Puterea dragostei’, Andreea a mărturisit că îl place pe George și că i-ar plăcea să formeze un cuplu cu el. În schimb, fostul iubit al Monei a spus că nu tânăra nu este genul lui. Ulterior, între cei doi a izbucnit un scandal fără margini.

Dacă eu personal, în momentul în care tu ai spus că ai venit pentru mine îți zâmbeam sau îți arătam, oarecum, că sunt interesat de tine, tu și dansai cu mine și mă luai și în camera roșie. Ai văzut că nu s-au întâmplat lucrurile astea din partea mea, ai sărit imediat la Seba. Nu ești tiparul meu de femeie’, a acuzat-o George pe Andreea.

“Nu este adevărat, eu vreau să cunosc persoana respectivă mai bine pentru că eu nu am de unde să știu că vreau ceva cu acea persoană’, a încercat să se apere Andreea de la ‘Puterea dragostei’.

Andreea, jignită și de Akebono

Răfuială pe cinste între Akebono și noua concurentă de la ‘Puterea dragostei’, în ediția de marți, 22 septembrie! Akebono s-a luat de aspectul fizic al tinerei și a început să îi spună că are sânii mici, iar de aici a izbucnit un adevărat scandal. Andreea a fost atacată dur de iubitul Ayei, jignind-0 în repetate rânduri, fără rețineri. Între timp, Akebono a fost eliminat din competiție.

“Vreau sa vad cat push-up are! Am crezut că și-a băgat șosete. M-ai speriat când ai intrat. Am crezut că ești bolnavă”, a spus Akebono.

citește și...