FOTO / Andreea Raicu și-a etalat atuurile fizice la plajă. Apariția a provocat val de reacții

25.08.2020, 11:58
FOTO / Andreea Raicu și-a etalat atuurile fizice la plajă. Apariția a provocat val de reacții
Andreea Raicu și-a etalat atuurile fizice la plajă. Apariția a provocat val de reacții

Fosta prezentatoare de televiziune Andreea Raicu și-a etalat atuurile fizice la plajă. Apariția vedetei în costum de baie i-a cucerit pe internauți.

Andreea Raicu are 43 de ani, dar arată mai bine ca multre tinere de 20 de ani. Pe pagina sa de socializare, fosta prezentatoare de televiziune a postat o fotografie în care apare în costum de baie. Vedeta s-a lăsat fotografiată din spate, arătând că are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic.


Deși au existat și cârcotați care au comentat: ”Ceva celulită sau mi se pare?”, cele mai multe mesaje primite de Andreea Raicu au fost laudative.

”Nu mai ai 25, nici 35… dar arăți beton”, Dumnezeiesc de frumos”, ”Ești atât de frumoasă”, ”Superbă”, ”Ești tare mișto”, B roz perfect, trup perfect”, ”Cam frumos”, ”Ești minunată”, ”Ești frumoasă la corp”, ”Ești superbă”, ”Frumoasă ca o regină”, i-au transmis admiratorii.

Într-o altă fotografie, Andreea Raicu apare tot în costum de baie, întinsă pe nisip.

”Superbă poză”, ”Ești minunată”, ”Frumoasă”, ”Diamant veritabil”, ”Superbă, așa să rămâi mereu”, a fost complimentată fosta prezentatoare de televiziune.

Andreea Raicu, la mare alături de mama sa

Andreea Raicu se află în vacanță la mare alături de mama sa. Vedeta este extrem de fericită că își petrece timpul în compania celei care i-a dat viață.

”Surprizăăăăă! ? Asta i-am făcut mamei mele de dimineață, când am sunat-o și i-am zis că mergem la mare. Nu vă puteți imagina bucuria ei, care a stat mai mult în casă de când a început pandemia.

E incredibil cât de mult îi afectează pe cei în vârstă acesăa perioadă: îi ține departe de activitățile care le făceau plăcere, îi izolează de prieteni și face să trăiască cu teamă la tot pasul.

Când mama mea e fericită, eu sunt cea mai fericită!!?”, a mărturisit Andreea Raicu în mediul online.

 

citește și...