Andreea Raicu s-a cuplat cu Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea? Cum s-a dat de gol

23.10.2020, 15:50
Andreea Raicu s-a cuplat cu Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea? Cum s-a dat de gol
Andreea Raicu s-a cuplat cu Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea? Cum s-a dat de gol

Andreea Raicu a știut dintotdeauna să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Vedeta a fost dintotdeauna o persoană discretă și nu a vorbit niciodată prea mult despre viața ei personală.

Cu toate că a împlinit 43 de ani, Andreea Raicu nu are o relație de iubire sau nu una pe care să și-o asume și public.

Ea a mărturisit în nenumărate rânduri că sunt perioade în viață când nicio relație amoroasă nu se leagă. Cu toate acestea, fosta realizatoare tv spune că este fericită și împlinită.

Andreea Raicu a ieșit din casa lui Matei Stratan

Cei care o apreciază pe vedetă au avut parte de un șoc, după ce aceasta a fost surprinsă în timp ce ieșea din casa fostului iubit al Mădălinei Ghenea, Matei Stratan.

Spynews.ro a publicat imagini cu Andreea Raicu în timp ce părăsea locuința lui Matei Stratan, tatăl fiicei Mădălinei Ghenea. Bărbatul a devenit cunoscut după ce s-a iubit cu sexoasa brunetă, cu care are și un copil, pe micuța Charlotte.

Recent, Andreea Raicu a fost fotografiată, la primele ore ale dimineții, când pleca din casa lui Matei Stratan. Din imaginile prezentate de cei de la Spynews.ro, vedeta a fost condusă până la poarta casei chiar de însuși Matei.

Ce spunea Andreea Raicu despre o relație

După despărțirea de tenismenul Horia Tecău, prezentatoarea tv nu a mai avut nicio relație. Cel puțin una pe care să o afișeze public. Andreea Raicu și Horia Tecău s-au iubit în urmă cu opt ani.

‘Eu însămi nu am un iubit şi înţeleg perfect dorinţa de a fi cu cineva, de a împărţi viaţă cu un om pe care să îl iubeşti, dar ce nu mai înţeleg acum e durerea care te împiedică să îţi trăieşti viaţă în lipsa unui partener. Ani de zile am aşteptat un bărbat care să îmi aducă fericirea.

Ani de zile nu am trăit aşa cum mi-aş fi dorit pentru că aveam nevoie de un bărbat care să mă împlinească. Ani întregi am crezut că e ceva în neregulă cu mine când nu eram într-o relaţie cu un bărbat. Ani de zile am stat într-o relaţie toxică doar că să nu fiu singură în acesta societate “care te vrea într-o relaţie’, povestea Andreea Raicu pe blogul său.
citește și...