Andreea Raicu, mesaj de suflet pentru mama sa, după ce aceasta s-a vindecat de coronavirus

19.10.2020, 11:27
Andreea Raicu, mesaj de suflet pentru mama sa, după ce aceasta s-a vindecat de coronavirus
Andreea Raicu, mesaj de suflet pentru mama sa, după ce aceasta s-a vindecat de coronavirus

Andreea Raicu și-a aniversat mama. Vedeta a transmis un mesaj de suflet pentru cea care i-a dat viață după ce aceasta a trecut printr-o mare cumpănă, fiind infectată cu noul coronavirus.

Andreea Raicu a aniversat-o pe mama sa, Virginia. Aceasta i-a transmis cel mai emoționant mesaj de ziua sa de naștere. Mama vedetei s-a vindecat de coronavirus.

”A avut unul dintre cei mai grei ani și are în continuare zâmbetul pe buze că și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Sper că am moștenit măcar jumătate din puterea ei interioară. La mulți ani, Mami!! Sunt atât de fericită că ești back home! ❤️?”, este mesajul transmis de Andreea Raicu în mediul online.


Mama Andreei Raicu a avut coronavirus

Mama Andreei Raicu a trecut prin momente dificile după ce a fost depistată cu noul coronavirus. Despre situația mamei sale le-a povestit Andreei Raicu celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

„Virusul este printre noi, mai aproape decât ne imaginăm. Mama mea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, acum 3 săptămâni. Deși nu îmi este foarte ușor să vorbesc despre acest subiect și despre ceea ce am simțit în momentul în care am aflat, și despre ceea ce încă simt, am considerat că este de datoria mea să fac această informație publică”, a transmis Andreea Raicu într-un mesaj video pe Instagram.

Mama vedetei a fost internată la spitalul „Victor Babeș”. Fosta prezentatoare de televiziune  a vorbit în mesajul ei și despre profesionalismul celor care s-au ocupat de mama ei, dar și de ceilalți pacienți.

„Am tot respectul pentru profesionalismul cu care au tratat-o atât pe mama, cât și pe toți cei internați acolo. Nu am văzut-o pe mama de trei săptămâni, dar știu că reîntoarcerea acasă este cel mai frumos cadou pe care putea să îl primescă de ziua ei, care va fi peste câteva zile”, mai spunea Andreea Raicu.

citește și...