Mama Andreei Raicu a avut coronavirus. Vedeta a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi: ‘Au fost cele mai crunte săptămâni din viața mea’

13.10.2020, 10:30
Mama Andreei Raicu a avut coronavirus. Vedeta a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi: 'Au fost cele mai crunte săptămâni din viața mea'
Mama Andreei Raicu a avut coronavirus. Vedeta a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi: 'Au fost cele mai crunte săptămâni din viața mea'

Mama Andreei Raicu a avut coronavirus! Pe rețelele de socializare, vedeta a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi. Ea a explicat că a trecut prin momente dificile, după ce mama sa a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Cu toate că a avut mare grijă să nu se infecteze și a purtat mască de fiecare dată, iată că inevitabilul s-a produs.

Mama Andreei Raicu s-a vindecat de coronavirus

Pe pagina personală de Facebook, Andreea Raicu a vorbit despre perioada în care mama ei a fost infectată cu coronavirus. Fosta prezentatoare tv a mărturisit că nu și-a mai văzut mama de trei săptămâni, însă este bucuroasă că aceasta a trecut cu bine peste acest impas.

‘Mama mea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, acum 3 săptămâni. Deși nu îmi este foarte ușor să vorbesc despre acest subiect și despre ceea ce am simțit în momentul în care am aflat, și despre ceea ce încă simt, am considerat că este de datoria mea să fac această informație publică. Cele 2 săptămâni în care mama a fost spitalizată au fost printre cele mai crunte săptămâni din viața mea, cu foarte multă frică și foarte imprevizibile – la fel ca acest virus. Știu că acest mesaj va atrage și comentarii negative, dar realitatea celor trei săptămâni prin care am trecut atât eu, cât și mama, mă face să mă gândesc acum doar cu recunoștință pentru că am depășit acest moment și față de personalului Spitalului Victor Babeș.

Am tot respectul pentru profesionalismul cu care au tratat-o atât pe mama, cât și pe toți cei internați acolo. Nu am văzut-o pe mama de trei săptămâni, dar știu că reîntoarcerea acasă este cel mai frumos cadou pe care putea să îl primescă de ziua ei, care va fi peste câteva zile. Deși am petrecut timp cu ea, nu m-am infectat pentru că am purtat în permanență mască. Știu că este o loterie și oricând ne putem infecta, dar cel puțin știu că mă pot proteja purtând-o!’, a scris vedeta pe Facebook.

De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu până acum

Andreea Raicu a vorbit despre viața sa personală, despre postura de mamă și despre planurile sale de viitor. Printre altele, vedeta a dezvăluit și de ce nu s-a măritat până la 43 de ani.

Fosta prezentatoare TV Andreea Raicu a mărturisit, în cadrul unei emisiuni TV, că își dorește să se căsătorească, însă de-a lungul timpului și-a schimbat viziunea despre amploarea evenimentului.

„Am avut și etapa în care îmi doream o nuntă mare de tot. Dacă ar fi să mă mărit acum, ar fi o petrecere la care aș chema doar persoanele apropiate. Da, mă gândesc să fiu mamă. Nu sunt însărcinată. Nu încă”, a spus Raicu.

 

citește și...