Andreea Raicu face confesiuni. ”Eu am suferit de rana abandonului”

14.03.2021, 15:21
Andreea Raicu face confesiuni. ”Eu am suferit de rana abandonului”
Andreea Raicu face confesiuni. ”Eu am suferit de rana abandonului”

Andreea Raicu și-a deschis sufletul și a scos la iveală lucruri mai puțin cunoscute din viața sa.

Andreea Raicu a vorbit despre copilăria sa într-un interviu pe care i l-a acordat lui Mihai Morar, pe Youtube. ”O copilărie nefericită nu înseamnă că trebuie să ai niște părinți care te bat sau niște părinți aloolici. O copilărie nefericită este când ești un copil singur. Eu am crezut că am fost un copil iubit”, a spus vedeta, citată de spynews.ro.

”Eu am suferit de rana abandonului, pentru că mama mea pleca foarte mult de acasă și eu aveam nevoie de ea și ea nu era. Am fost un copil foarte trist, iar acest lucru nu a fost acceptat la mine în familie și apoi am încercat să arat că eu sunt un copil foarte vesel. Am descoperit lucrul acesta care m-a șocat, că eu am fost un copil foarte trist. Eu primeam foarte multe cadouri care să suplinească această lipsă”, a completat Andreea Raicu.

Cum a ajuns Andreea Raicu în televiziune

Recent, Andreea Raicu a fost invitată la emisiunea ”Nu există nu se poate” pe care Andreea Marin o moderează la TVR2. Fosta prezentatoare de la Prima TV și-a amintit de momentul în care a ajuns să lucreze în televiziune.

”Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog. Dacă stau să-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atât de fascinată să înțeleg ce se întâmplă cu oamenii…”, a spus Andreea Raicu.

De-a lungul carierei sale în televiziune, Andreea Raicu a a moderat numeroase emisiuni TV, dar și reality show-uri de succes precum „Big Brother”, „Megastar” sau „Miss Fata de la țară”.

citește și...