Andreea Raicu, dur criticată de fani. „Realizez că tu ești exemplul de «așa nu». Femeie la 40+ fără un rost în viață”

23.01.2022, 19:17
Andreea Raicu, dur criticată de fani. „Realizez că tu ești exemplul de «așa nu». Femeie la 40+ fără un rost în viață”
FOTO / Andreea Raicu s-a pozat dezbrăcată în așternuturi. Postarea a adunat mii de like-uri

Andreea Raicu este tinta atacurilor în mediul online. Vedeta a primit nenumărate critici, după ce a împărtășit propria rutină zilnică care a ajutat-o să iasă din depresie. „Realizez că tu ești exemplul de «așa nu». Femeie la 40+ fără un rost în viață”, i-a spus un fan.

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate vedete și una dintre cele mai echilibrate femei din showbiz. La vârsta de 44 de ani, Andreea Raicu se poate declara o femeie împlinită, însă până să ajungă în acest punct a avut nevoie de mulți ani de terapie și de muncă cu ea.

Vedeta a dezvăluit că unul dintre secretele pe care le-a aflat în cadrul ședințelor de terapie este legat de rutina zilnică. Fosta prezentatoare Tv a spus că, fără o rutină, s-a simțit de multe ori pe punctul de a se pierde în marea de stimuli cu care ne confruntăm zilnic.

Andreea Raicu, despre rutina zilnică

„Într-una dintre ședințele de terapie, într-o perioadă în care mă simțeam agitată, anxioasă și dezechilibrată, psihoterapeutul m-a întrebat despre rutinele mele. Nu am înțeles exact la ce se referea, așa că nu am știut ce să îi răspund. M-a rugat să îi descriu programul meu dintr-o zi și atunci am realizat că nu aveam rutine. Rutinele îți dau echilibru, sunt ca niște ancore care te ajută să nu te pierzi în marea de stimuli cu care ne confruntăm zilnic. Am stabilit împreună câteva rutine de la care să nu mă abat, iar dacă o fac, să îmi reamintesc să mă întorc mereu la ele când mi-e greu. Când ne simțim pierduți, deprimați, stresați, de mulți ori așteptăm de la cei din jur să «ne repare», dar singurii care pot face asta suntem doar noi. Acela a fost momentul în care am realizat că fără rutine mă simt pierdută și nimeni nu mă poate salva. Acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie de aceste rutine care să ordoneze, să ne creeze timpul și spațiul necesare să putem avea grijă de noi, de corpul nostru și, mai ales, de suflet. Felul în care îți începi ziua dictează cum te vezi simți pe parcursul ei”, a transmis ea.

Meditația, mișcarea și scrisul în jurnal nu lipsesc din rutina ei de dimineață .

Meditația, mișcarea și scrisul, din rutina ei de dimineață

„MEDITAȚIA mă ajută să creez acel spațiu care să nu mai simt presiunea zilnică pe care sunt sigură că o știi foarte bine. MIȘCAREA, fie că e yoga sau sport, îmi trezește corpul, iar SCRISUL ÎN JURNAL mă ajută să îmi pun ordine în gânduri. Nu e ușor să accepți această nevoie și mai ales să îți găsești timpul pentru rutine, dar când realizezi cât de importante sunt pentru tine, faci tot posibilul să le introduci în viața ta”, a încheiat ea.

Fanii au criticat-o dur pentru alegerile făcute, dar și pentru faptul că vedeta se axează asupra meditațiilor.

Fanii au taxat-o dur pe vedetă

„Ai mare dreptate, Andreea. (…) Rutină sau stabilirea unor scopuri. Visurile te țin. Oamenii care nu au visuri devin posomorâti și anxioși. Zi faină! (…) Treptat, realizez că tu ești exemplul de «așa nu». Femeie la 40+ fără un rost în viață. (…) Du-te de la Biserică și lasă meditațiile și religiile orientale. (…)

Dimineața o rugăciune ajută.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii Andreei Raicu pe pagina ei oficială de Facebook.

citește și...