Andreea Raicu, fără machiaj pe rețelele de socializare. Cum arată fosta prezentatoare TV „Nu poți fi mereu impecabilă”

29.11.2021, 20:20

Andreea Raicu este una dintre puținele vedete care încurajează aparițiile publice fără niciun pic de machiaj.  Vedeta a postat o fotografie, pe o rețea socială, fără machiaj, fără filtre, alături de care a transmis și un mesaj.

Fosta prezentatoare TV apare extrem de des fără make-up, iar dovada stă în fotografiile pe care le publică în mediul online.

Vedeta nu are nicio problemă în a-și arata naturalețea ei. Ba mai mult, aceasta promovează că orice femeie ar trebui să se accepte așa cum este și să se simtă bine în pielea ei indiferent de forma fizică pe care o are.

Andreea Raicu: „Nu poți fi mereu impecabilă”

Recent, Andreea a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare nemachiată.

Fosta iubită a lui Tudor Chirilă continuă să fie frumoasă, la vârstă de 42 de ani.

„Fără machiaj, fără gene false sau filtre și lumini care sa ascundă cearcănele sau semnalele insistente ale tenului care cere o pauză.

A fost o săptămână plină, intensă, extrem de obositoare, cu zile interminabile, întâlniri, ședințe foto și filmări zilnic care au dus la ten extrem de obosit. Sunt zile bune și zile mai puțin bune, momente în care arătăm bine și momente în care nu.

Însă niciunele nu ne definesc. E atât de important să le înțelegi și le accepți. Nu poți fi mereu impecabilă. Nimeni nu e, dar asta nu te face mai puțin frumoasă. Sper să nu uiți niciodată asta”, este mesajul Andreei Raicu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu)

Prezentatoarea TV a pozat nud, pe Instagram

Andreea Raicu a postat pe rețelele de socializare o fotografie nud, în primăvara acestui an.

„Din perioada în care eram închiși în casă….We really had fun that day și mă bucur că m-ați convins să pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot ăsta a fost trendul predominant în această perioadă. Mai avem și altele și mai și. Să le postăm sau….?” – a scris Andreea Raicu în dreptul imaginii de pe Instagram.

citește și...