Andreea Raicu, despre revenirea la TV. ”Îmi este dor de televiziunea aia pe care o făceam în urmă cu mulți ani”

08.03.2022, 14:41
Andreea Raicu, despre revenirea la TV. ”Îmi este dor de televiziunea aia pe care o făceam în urmă cu mulți ani”
Andreea Raicu, despre revenirea la TV. ”Îmi este dor de televiziunea aia pe care o făceam în urmă cu mulți ani”

Andrea Raicu, în ârstă de 44 de ani, a fost prezentă la podcastul realizat de Horia Brenciu, unde, printre altele, a vorbit despre televiziune. Aceasta a moderat mai multe emisiuni la diverse posturi de televiziune, de-a lungul anilor. ”Îmi este dor de televiziunea aia pe care o făceam în urmă cu mulți ani”, a declarat Andreea Raicu.

Andreea Raicu a fost o prezență constantă pe micile ecrane de-a lungul timpului, înnsă în ultimii ani nu a mai prezentat nicio emisiune TV.

Despre televiziune și ce a însemnat aceasta pentru ea a făcut Andrea Raicu declarații la podcastul realizat de Horia Brenciu.

Andreea Raicu, despre revenirea la TV. ”Televiziunea mi-a adus foarte multe lucruri bune”

Întrebată de Horia Brenciu, la podcastul respectiv, dacă nu simte lipsa televiziunii, Andreea Raicu a spus că este recunoscătoare pentru experiența pe care a trăit-o ca prezentator TV, însă nu ar reveni în televiziune.

„Îmi este dor de televiziune, dar îmi este dor de televiziunea aia pe care o făceam în urmă cu mulți ani, nu televiziunea de acum. Îmi este dor să fiu într-un platou, într-o emisiune în direct, cu toată echipa și cu emoțiile…Toată energia aia pe care o ai. Televiziunea mi-a adus foarte multe lucruri bune, m-a făcut să cresc, m-a făcut să mă maturizez, să mă cunosc. Mi-a adus un lucru foarte prețios în ziua de astăzi. M-a făcut cunoscută și din această poziție am o voce să pot să transmit mesajul către comunitatea mea”, a spus Andreea Raicu, notează click.ro.

Andreea Raicu, despre cum a ajuns în televiziune

Andreea Raicu a fost invitată, în urmă cu ceva timp,  la emisiunea ”Nu există nu se poate” pe care Andreea Marin o moderează la TVR2. Fosta prezentatoare de la Prima TV și-a amintit de momentul în care a ajuns să lucreze în televiziune. De-a lungul carierei sale în televiziune, Andreea Raicu a a moderat numeroase emisiuni TV, dar și reality show-uri de succes precum „Big Brother”, „Megastar” sau „Miss Fata de la țară”.

”Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog. Dacă stau să-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atât de fascinată să înțeleg ce se întâmplă cu oamenii…”, a spus Andreea Raicu.

citește și...