Andreea Răducan, despre al treilea copil. ”Îl primim cu toată dragostea”

20.07.2022, 14:11
Andreea Răducan, despre al treilea copil. ”Îl primim cu toată dragostea”
Andreea Răducan, despre al treilea copil

Marea campioană la gimnastică artistică Andreea Răducan, în vârstă de 38 de ani, arre o familie foarte frumoasă alături de partenerul său de viață, Daniel tandreu, și cei doi copii ai lor, Amira Sophia și Andrei Filip. Fosta sportivă a vorbit despere eventualitatea de a avea un al treilea copil. ”Îl primim cu toată dragostea”, a declarat ea.

Andreea Răducan este una dintre cele mai titrate sportive din lumea gimnasticii artistice. De-a lungul carierei sale, Andreea Răducan a fost medaliată cu aur pe echipe și argint la sărituri, la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, multiplu medaliată la campionatele europene și mondiale de gimnastică artistică. Din anul 2017 până în anul 2020 a fost președinte al Federației Române de Gimnastică.

În plan personal, Andreea Răducan este căsătorită cu Daniel Tandreu, împreună cu care are doui copii: Amira Sophia și Andrei Filip. Sportiva a vorbit, pentru revista Viva, despre eventualitatea ca familia sa să se mărească.

Andreea Răducan, despre al treilea copil. ”Dacă Doamne Doamne gândește că un suflețel trebuie să ajungă tot în familia noastră”

”Suntem foarte bine. Sincer, e un echilibru atât de bun și de frumos în casă, încât nu am luat în calcul încă un membru. Acum, dacă Doamne Doamne gândește că un suflețel trebuie să ajungă tot în familia noastră, îl primim cu toată dragostea, așa cum i-am primit și pe cei doi copii și nici nu ni s-ar părea corect să fie altfel, pentru că atunci când nu ai niciun copil ești într-o stare din asta în care nu mai știi ce să faci să vină un bebeluș, apoi să mai vină un bebeluș”, a declarat marea campioană la gimnastică.

Andreea Răducan a vorbit și despre cei doi copii pe care îi are: ”Amândoi ne-am dorit foarte tare copii și suntem implicați în creșterea și în educația lor… Mami este cea care își dorește să cumpere jucării și să avem câte ceva nou de fiecare dată. Soțul consideră că este suficient și că mai bine am face niște economii, astfel încât atunci când vor crește să-și poată cumpăra ei cu adevărat ce-și doresc, sigur că e datoria noastră să facem și asta. Sunt foarte încântată de faptul că sunt deschiși, sunt veseli, sunt bucuroși la orice lucru pe care îl primesc… Copiii trebuie să se simtă răsfățați, protejați, iubiți, să se simtă în siguranță”.

 

citește și...