Andreea Marin luptă împotriva pandemiei de coronavirus. ”O trezire pentru fiecare dintre noi”

19.03.2020, 09:17
Andreea Marin luptă împotriva pandemiei de coronavirus. ”O trezire pentru fiecare dintre noi”
Andreea Marin luptă împotriva pandemiei de coronavirus. ”O trezire pentru fiecare dintre noi”

Andreea Marin este foarte implicată în lupta contra pandemiei de coronavirus din România. Vedeta sare în ajutorul în celor aflați în carantină din cauza pandemiei de coonavirus.

“Este într-un fel o lecție extrordinară ce se întâmplă. O trezire, pentru fiecare dintre noi. Sper ca fiecare să vadă ce e de văzut și să audă ce e de auzit zilele acestea”, a declarat Andreea Marin, la emisiunea ”Răi da’ buni”, de pe Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Vedeta de televiziune a lăudat eforturile făcute de echipele medicale în tratarea pacienților.

“Jos pălăria pentru personalul medical care e acum în linia întâi și am tot respectul pentru acești oameni. Mulți dintre ei se luptă cu boala pacienților lor cu mâinile goale, nefiind protejați”, a mai spus ea.

Andreea Marin este implicată în numeroase acțiuni caritabile. Vedeta vine în ajutorul celor care se află izolați în această peioadă de criză.

“Mâine este primul convoi cu care vom livra ajutoare. În această primă tranșă avem un milion de litri de apă plată, avem aproape două tone de produse de igienă, kit-uri de igienizare, apoi 30 de paleți de iaurt, ceai, carne, produse proaspete, cafea, semințe, migdale, smoothie-uri. Mâine nu ajuns, dar la următorul transport vom livra botoși de plastic, combinezoane, măști, avem în plan să aducem și așternuturi, prosoape”, a explicat Andreea Marin.

“Ajutorul este pentru pentru cei din carantină, pentru persoane vulnerabile, oamenii străzii, persoane cu handicap, persoane cu nevoi speciale, persoane cu mulți copii, aflați în centre speciale, pentru cei izolați. Și dacă nu îi ajutăm, ei vor fi purtătorii care îi vor îmbolnăvi și pe ceilalți, nu este o joacă”, a încheiat vedeta.

Bilanțul cazurilor confirmate de COVID-19 în România a ajuns la 260 miercuri. Din data de 16 martie 2020, în România a fost decretată starea de urgență din cauza pandemiei de coronavirus.

citește și...