Andreea Marin, dezvăluiri tulburătoare la TV. ”Ajunsesem să visez noaptea”

25.08.2021, 13:46
Andreea Marin, dezvăluiri tulburătoare la TV. ”Ajunsesem să visez noaptea”
Andreea Marin, dezvăluiri tulburătoare la TV. ”Ajunsesem să visez noaptea”

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a făcut dezvăluiri la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D. Prezentatoarea TV a vorbit despre Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică Junior, dar și despre separarea de artist. de asemenea, Andreea Marin a făcut declarații tulburătoare despre mama sa, care a încetat din viață când ea era doar un copil.

În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. Ștefan Bănică Junior mai are doi copii în afară de Violeta. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu.  Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Andreea Marin a fost prezentă în platoul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D. Vedeta a făcut dezvăluiri tulburătoare dint viața sa. Aceasta a vorbit despre dispariția mamei sale, când ea era doar un copil și a dezvăluit ce semne a primit de la mama sa, după moartea acesteia.

Andreea Marin, dezvăluiri tulburătoare la TV. ”Am visat că fetița mea, fiind în capul scărilor, a căzut pe scări de lângă mine”

Andreea Marin și-a amintit de unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa – dispariția mamei ei. “M-am suparat pe Dumnezeu pentru că nu am înțeles. Eram un copil de 9 ani și mi-era imposibil să înțeleg cum o mamă frumoasă ca a mea trebuie să se stingă la 36 de ani, în brațele copilului ei… După doi ani am avut un alt moment greu, nu de aceeași amploare, și am zis fără să-mi dau seama: Doamne ajută! Și Dumnezeu atât a așteptat și m-a ajutat”, a mărturisit vedeta, cu ochii în lacrimi, potrivit click.ro.

Andreea Marin a dezvăluit și ce semne a primit de la mama sa după moartea acesteia. ”Sunt foarte multe semne. O să spun doar unul. Fetița mea era mică, la primii pași copiii își sperie părinții. Ca mamă eram speriată ca fetița să nu cadă pe scări. Ajunsesem să visez noaptea. Într-o noapte însă totul s-a terminat. Am visat că fetița mea, fiind în capul scărilor, a căzut pe scări de lângă mine. Mama era la capătul de jos al scărilor și mi-a spus: ”Stai liniștită, nu se întâmplă nimic atâta timp cât sunt eu aici”. Atunci am știut că fetița mea e în siguranță, pentru că avea un înger păzitor! Și nu s-a întâmplat nimic”, a spus aceasta.

Andreea Marin, dezvăluiri tulburătoare la TV. ”Fiecare este exact acolo unde îi este locul și cu cine îi este dat să fie”


La aceeași emisiune, Andreea Marin a vorbit și despre fostul său soț, Ștefan Bănică Junior, dar și despre comentariile privind asemănarea dintre ea și actuala soție a acestuia, cântăreața Lavinia Pîrva. Vedeta nu vede o asemănare între ea și actuala parteneră a fostului ei soț: “Eu nu văd lucrul acesta, poate există o asemănăre fizică, dar eu nu văd niciun om întreg la minte care să caute un alt partener numai fiindcă seamănă cu cel anterior. Nu cred în asta. Nici gând ca partenerul meu de la acea vreme să semene cu fostul meu soț. Eu nu am văzut deloc vreo asemănare. Astăzi eu consider că este bine fiecare dintre noi și fiecare este exact acolo unde îi este locul și cu cine îi este dat să fie”, a declarat Andreea Marin, potrivit wowbiz.ro.

Prezentatoarea TV s-a declarat împăcată cu finalul poveștii dintre ea și Ștefan Bănică Junior: “Este cât se poate de limpede și până la urmă este singurul adevăr important, că acesta este drumul pe care trebuia să-l parcurgă fiecare și nu am niciun regret. Sunt fericită astăzi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru prezent, nu stau să mă uit în trecut. Cred că fiecare poveste din viața noastră are un rol. Poți să întâlnești un om care are un rol până la un anumit timp, poți să întâlnești un om care are un rol până la sfârșitul vieții tale. Da, trăim cu mintea la basme și ne-am dori să trăim în fiecare zi cu persoana lângă care vom închide și ochii, dar nu se întâmplă așa. Și noi trebuie să acceptăm această realitate. Pentru mine nu mai este o poveste de care să mă tot agăț. Sunt o femeie cu picioarele pe pământ, știu ce vreau de la viață și sunt astăzi exact în punctul în care trebuia să fiu. Dumnezeu mi-a dat niște provocări în această viață, dar mi-a dat și calea de urmat”.

citește și...