Andreea Marin, despre povestea de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. ”Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă”

24.03.2021, 15:55
Andreea Marin, despre povestea de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. ”Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă”
Andreea Marin, despre povestea de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. ”Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă”

Vedeta de televiziune Andreea Marin a făcut noi declarații despree relația pee care o are cu actualul său iubit, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin, despre povestea de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. ”E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva”

La Canal 33, Andreea Marin a vorbit despre relația sa cu Adrian Brâncoveanu, afirmând că este o relație constructivă, profundă și elegantă.

„E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă”, a declarat vedeta TV, citată de revista Avantaje.

Andreea Marin a mărturisit că într-o relație trebuie să existe susținere reciprocă și se pare că că partenerilor ei le-a displăcut ideea de femeie autonomă, independentă și de succes. ”Există omul frustrat, care nu e realizat prin propriile forţe și care e deranjat. Nu știe să privească cu generozitate realizările partenerului de viață. Există această invidie, frustrare. Acel cuplu nu o să reziste prea mult. Sau trebuie să existe multă toleranță, dar nu va mai fi fericire în acea relație. E dureros… Sau există varianta în care ai un om înțelept lângă tine, un om bun, cu suflet mare, care te iubește necondiționat pentru că asta înseamnă dragostea. E greu să găsești un om care să se bucure de realizările tale cu adevărat chiar și atunci când lui nu îi iese. Cuplul înseamnă susținere reciprocă”, a mai spus aceasta.

citește și...