De ce poartă Andreea Marin același costum de baie din 2016

10.07.2020, 11:06
De ce poartă Andreea Marin același costum de baie din 2016
De ce poartă Andreea Marin același costum de baie din 2016

Vedeta de televiziune Andreea Marin are același costum de baie din anul 2016. În toate vacanțele sale din ultimii ani, aceasta s-a afișat în același costum negru, dintr-o bucată.

Andreea Marin nu cheltuiește sume exorbitante pe haine. Deși i se spune „divă”, vedeta folosește de mai multe ori aceleași ținute, Cum este costumul de baie cu care apare în mai toate vacanțele din ultimii ani.

Vedeta merge în vacanțe cu același costum de baie negru, întreg, cu decolteu în V, accesorizat cu nasturi mari, aurii. pe care îl poartă încă din 2016, și cu aceeași pălărie cu boruri largi.

Andreea Marin, în 2016
Andreea Marin, în 2018
Andreea Marin, în 2019

„Nu sunt o cheltuitoare, să dau mii de euro pe genți, pe rochițe, pe fustițe, pentru că pot să le obțin altfel. De ce să dau bani? Le obțin, le port, le dau înapoi. Adică nici măcar nu le țin acolo, în dulap, să facă purici”, declara Andreea Marin în 2016, în emisiunea Andreei Esca, de la Europa FM, potrivit protv.ro.

A fost în vacanță în Croația

Anul acesta, din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus, Andreea Marin a preferat să-și peteacă vacanță într-o țară din apropierea României. Aceasta a ales ca destinație Croația.

”O vacanţă de neuitat în aceste vremuri tulburi părea o utopie. A şi început cu stângul: chiar în ziua plecării, zborul a fost anulat şi a trebuit rapid să găsim o altă soluţie. Dar să pornim de la alegerea destinaţiei. Nu a fost uşor să ne schimbăm obiceiul: Italia, ţară pe care o iubesc, insula Capri care mi-a câştigat inima de ani buni… Dar vremurile te obligă, iată, să schimbi, să te adaptezi…

Doream un tărâm cât mai apropiat de România, pentru că e mai prudent acum astfel. În acelaşi timp, după oboseală acumulată serios în aceste luni în care muncă pentru campania Preţuieşte Viaţă s-a dovedit a fi cu mult peste muncă oricum nebună cu care m-am obişnuit, aveam nevoie atât de aer curat şi linişte, cât şi de soarele care să compenseze timpul destul de lung petrecut în casă în pandemie. Aşadar, dacă puteam îmbina mişcarea pe munte la aer proaspăt cu marea, ar fi fost ideal. Şi am găsit soluţia: Croaţia”, a povestit vedeta pe rețelele de socializare.

citește și...