Andreea Marin a împlinit 46 de ani! Mesajul emoționant pe care l-a transmis vedeta

23.12.2020, 11:34
Andreea Marin a împlinit 46 de ani! Mesajul emoționant pe care l-a transmis vedeta
Andreea Marin a împlinit 46 de ani! Mesajul emoționant pe care l-a transmis vedeta

Decembrie este luna Andreei Marin! Pe 22 decembrie, prezentatoarea tv a împlinit 46 de ani, iar cu această ocazie a transmis pe contul de socializare un mesaj, alături de care a atașat o fotografie cu ea.

‘Zâna surprizelor’, așa cum este denumită după ce ani la rând a prezentat emisiunea de pe ‘Surprize, Surprize’, și-a aniversat ziua de naștere.

Andreea Marin și-a aniversat ziua de naștere

La cei 46 de ani pe care i-a împlinit, Andreea Marin se poate considera o femeie împlinită și fericită. Mai mult de atât, ea arată mai bine ca niciodată.

’46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, să fie așa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele.

Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea că voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu există nu se poate! Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm!’, a fost mesajul scris pe vedetă în dreptul unei imagini cu ea.

A fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin a fost căsătorită prima dată cu Cristian Gheorghiţă, pe când avea doar 21 de ani. Mariajul lor a durat doar 3 ani, după care au divorţat. Apoi, vedeta s-a îndrăgostit de cântăreţul Ştefan Bănică Jr. cu care a făcut şi o fată, Violeta.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au făcut nunta în 2006. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 7 ani. Din cauza infidelităţii artistului, care a fost surprins alături de Lavinia Pîrva, actuala lui soţie, cuplul Marin-Bănică s-a destrămat.

După divorțul de Ştefan Bănică, în 2013, vedeta l-a cunoscut pe medicul turc Tuncay Öztürk.

S-au căsătorit în 2014, dar au divorţat după nici 3 ani de mariaj. În prezent, Andreea Marin și-a găsit fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu.

‘Un divorţ nu trebuie să te dărâme! Şi atâta vreme cât un divorţ nu se termină cu efecte negative asupra copiilor, până la urmă nu e ceva atât de important cum este sănătate. Nu am vreo reţinere în a rezolva prin divorţ o situaţie dacă eu consider că este sub demnitatea mea să continui o căsnicie’, a declarat ea pe vremea aceea.

 

citește și...