FOTO. Andreea Marin, așa cum nu și-o mai aduce aminte nimeni. De ce i-a fost interzis să apară în Playboy

01.12.2020, 18:27
FOTO. Andreea Marin, așa cum nu și-o mai aduce aminte nimeni. De ce i-a fost interzis să apară în Playboy
Andreea Marin, așa cum nu și-o mai aduce aminte nimeni. De ce i-a fost interzis să apară în Playboy

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Prin anii 2000, vedeta făcea furori când prezenta emisiunea ‘Surprize, surprize’, de la TVR 1. 

Andreea Marin are acum 45 de ani și o carieră carieră de succes în televiziune. Timp de opt ani, ea a prezentat show-ul ‘Surprize, surprize’, însă a fost nevoită să renunțe când a rămas însărcinată cu fiica sa, Ana Violeta.

La vremea respectivă, vedeta era îndrăgită de toți telespectatorii prin prisma emisiunii de la TVR 1, care la acel moment era poate cea mai urmărită din România.

Nu a avut voie să apară goală în Playboy

Fosta Zână nu avea inhibiții și poza sexy, iar la un moment dat, vedeta a pozat aproape goală, doar cu o coroniță din flori pe post de sutien.

Mai mult de atât, pe vremea când prezenta emisiunea ‘Surprize, surprize’, Andreea Marin a avut interzis să apară complet goală. Dan-Silviu Boerescu, fostul director editorial al revistei Playboy, povestea că nu a apucat să îi propună acesteia un pictorial sexy.

‘Știu că la un moment dat o să vii să îmi propui, nu se poate, dacă vrei poţi să vii să îţi arăt contractul meu cu domnul Lazarov, eu fac emisiuni pentru toată familia, nu am voie să apar în asta, deci mai bine să nu ne pierdem timpul discutând despre asta vreodată’, i-ar fi spus lui Boerescu prezentatoarea emisiunii ”Surprize, surprize”.

Cu toate că anii au trecut, Andreea Marin se menține într-o formă de zile mari. Vedeta mărturisea că nu a făcut niciodată excese, dar trage din greu la sală pentru a scăpa de kilogramele acumulate în plus.

‘Nu sunt adepta renunțărilor și a dietelor drastice pe termen lung. Eu cred în moderație. Adică poți să mănânci o felie de tort cand ai ocazie ce merită sărbătorită, dar nu te hazarda să consumi întregul tort odată. Și caută să compensezi când știi că ai făcut un exces, corpul tau îți va mulțumi.În următoarele zile, echilibrează balanța printr-o dietă mai ușoară, mișcare, bazează-te pe legume, salate, supe, ceaiuri, se poate găti foarte gustos, folosind ingredientele și mirodeniile potrivite’,a declarat Andreea Marin.

În plus, vedeta îşi doreşte să fie sexy pentru iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Cei doi sunt împreună din mai 2017, după ce Zâna a divorțat de medicul turc Tuncay Ozturk.

A fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin a fost căsătorită prima dată cu Cristian Gheorghiţă, pe când avea doar 21 de ani. Mariajul lor a durat doar 3 ani, după care au divorţat. Apoi, vedeta s-a îndrăgostit de cântăreţul Ştefan Bănică Jr. cu care a făcut şi o fată, Violeta.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au făcut nunta în 2006. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 7 ani. Din cauza infidelităţii artistului, care a fost surprins alături de Lavinia Pîrva, actuala lui soţie, cuplul Marin-Bănică s-a destrămat.

După divorțul de Ştefan Bănică, în 2013, vedeta l-a cunoscut pe medicul turc Tuncay Öztürk.

S-au căsătorit în 2014, dar au divorţat după nici 3 ani de mariaj. În prezent, Andreea Marin și-a găsit fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu.

‘Un divorţ nu trebuie să te dărâme! Şi atâta vreme cât un divorţ nu se termină cu efecte negative asupra copiilor, până la urmă nu e ceva atât de important cum este sănătate. Nu am vreo reţinere în a rezolva prin divorţ o situaţie dacă eu consider că este sub demnitatea mea să continui o căsnicie’, a declarat ea pe vremea aceea.

citește și...