Andreea Mantea vrea să revină pe băncile școlii. Bruneta se va înscrie la facultate. ”Am oprit multe lucruri rele”

31.03.2022, 12:39
Andreea Mantea vrea să revină pe băncile școlii. Bruneta se va înscrie la facultate. ”Am oprit multe lucruri rele”
Andreea Mantea, dezvăluiri din viața sentimentală. ”La capitolul iubire stau foarte bine”

Andreea Mantea vrea să revină pe băncile școlii. Bruneta este mai hotărâtă ca oricând să își urmeze un vis mai vechi. Prezentatoarea TV vrea să se înscrie la facultate. ”Sunt visuri neîndeplinite. Îmi doresc, chiar vreau să fac asta. Se schimbă gândurile din copilărie”, a declarat bruneta.

După ce Andreea Mantea va împlini frumoasă vârsta de 36 de ani, aceasta se pregătește să devină studentă la facultatea pe care își dorește să o urmeze de ani buni. Vedeta a absolvit Relații Financiar Bancare Interne și Internaționale.

Prezentatoarea de la Kanal D își dorește să urmeze Facultatea de Psihologie, un vis neîndeplinit, însă pe care vrea să îl urmeze la maturitate, pentru că perspectiva asupra vieții i s-a schimbat.

Andreea Mantea revine pe băncile școlii

„Am un vis. Vreau să dau la Facultatea de Psihologie, la toamnă. Sunt visuri neîndeplinite. Îmi doresc, chiar vreau să fac asta. Se schimbă gândurile din copilărie. Una e în copilărie, când visezi să te faci medic veterinar, și alta este la maturitate”, a povestit Andreea Mantea pentru ego.ro.
Andreea Mantea spune că își dorește să urmeze această facultate pentru că se consideră deja un bun psiholog, după ce a oferit sfaturi utile celor din jurul său. Mai mult, vedeta spune că vrea să își îmbunătățească cunoștințele și să nu greșească atunci când îi cere o persoană ajutorul.

”Am oprit multe lucruri rele”

„Nu fac facultatea asta pentru mine. Eu mă înțeleg foarte bine și mai ales pe ceilalți. Sunt atât de bună pe ceea ce fac. Iertați-mă că mă laud singură. Dar sunt bună în relația mea cu cei care mi-au cerut ajutorul de fiecare dată. În momentul în care întorci niște oameni de pe un drum care se termină urât, cumva cred că eu merit și o diplomă în sensul ăsta. Vreau să fie oficial. Am lucrat foarte mult, cu foarte multe persoane și consider că am făcut foarte bine ce am făcut. Am oprit multe lucruri rele, iar persoanele respective sunt foarte bine, văd viața cum o văd eu, pentru că i-am învățat să se bucure din absolut tot ce au, cât de puțin ar fi și văd viața altfel. A trecut mult timp de la discuția cu mine și nu au mai avut nicio cădere. Sunt foarte mândră de mine și aș vrea ceva oficial. Vreau să mă apuc serios de treabă, pentru că sunt multe aspecte pe care eu nu le cunosc și îmi e teamă să nu greșesc”, a mai spus prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii”, care va începe pe 4 aprilie.

citește și...