Andreea Mantea, ultimele detalii despre finala ‘Puterea dragostei’! Vedeta a revenit în România

17.07.2020, 18:18
Andreea Mantea, ultimele detalii despre finala 'Puterea dragostei'! Vedeta a revenit în România
Andreea Mantea, ultimele detalii despre finala 'Puterea dragostei'! Vedeta a revenit în România

Zilele trecute, Andreea Mantea a anunțat oficial că nu va mai prezenta emisiunea ‘Puterea dragostei’, sezonul 3, locul ei fiind luat de Cristina Mihaela Dorobanțu.

Bruneta a revenit deja în România și a fost invitată la emisiunea lui Teo Show, unde a oferit detalii despre marea finală a show-ului matrimonial de la Kanal D.

Andreea Mantea a renunțat la ‘Puterea dragostei’

Ultima ediție a emisiunii ‘Puterea dragostei’, sezonul 2, va avea loc duminică, 26 iulie. Fanii show-ului așteaptă cu sufletul la gură să vadă care concurenți vor pleca acasă cu marele premiu în valoare de 10.000 de euro.

‘Cum bine au aflat mulți telespectatori, ne-am intors pentru ca am filmat in avans si am filmat pana în 26 iulie, ziua in care va fi Marea finala. Nu pot decat sa va spun ca am filmat o parte din finală, iar partea a doua va fi filmată aici, la Kanal D, cu cei șase concurenți. Vor fi doar 15 minute, cam atât ne mai trebuie, pentru ca noi avem deja votul concurentilor. Mai ramane acel 50% din partea telespectatorilor’, a detaliat Andreea Mantea, în emisiunea Teo Show.

De asemenea, bruneta a dezvăluit și cum se va desfășura votul în finala ‘Puterea dragostei’. Se va alege un câștigător din rândul băieților și unul din rândul fetelor, iar fiecare va pleca acasă cu un trofeu și suma de 10.000 de euro.

‘50% din partea concurentilor și 50% din partea telespectatorilor. Asadar, vom avea un castigator si o castigatoare care vor castiga 2 trofee superbe si extrem de grele, si la propriu si la figurat, și suma fabuloasa de 10.000 de euro. Multi dintre ei au plecat deja cu trofeul de mână’, a mai spus bruneta la Kanal D.

Andreea Mantea a predat ștafeta

Andreea Mantea urmează să prezinte o altă emisiune la Kanal D.

„V-am pregatit o mare surpriza, nu scapati de mine! As putea sa va dau un indiciu: voi avea un partener!”, a spus vedeta.

De asemenea, moderatoarea emisiunii, Andreea Mantea, va preda ștafeta noii prezențe feminine. Noua prezentatoare de la Puterea Dragostei va fi Cristina Mihaela Dorobanțu.

‘Sunt convinsă că vă va plăcea noul sezon, sezonul 3 Puterea Dragostei, care va începe curând. Așadar, stați alături de noi, va fi un show extraordinar’, le-a transmis Cristina Mihaela Dorobanțu, fanilor emisiunii Puterea Dragostei.

citește și...