Andreea Mantea, șocată de ce s-a întâmplat în casa ei. ”Miroase într-un mare fel”

27.10.2020, 12:46
Andreea Mantea, șocată de ce s-a întâmplat în casa ei. ”Miroase într-un mare fel”
Andreea Mantea, șocată de ce s-a întâmplat în casa ei. ”Miroase într-un mare fel”

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea a avut parte de o surpriză neplăcută din partea fiului ei, care i-a adus mai multe găini în casă, care au făcut mizerie.

La emisiunea “Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la postul de televiziune Kanal D, au fost prezentate imagini cu dezastrul pe care l-au făcut găinile aduse de David, fiul vedetei, în casă. Andrea Mantea a fost cu băiețelul ei la țară, de unde a venit cu un cocoș și două găini, din dorința de a-l responsabiliza pe fiul ei și de a-l învăța cum se cresc păsările. „La varsta ta ma trezeam cu noaptea in cap ca sa dau mancare la gaini. O sa iti arat cum se face acest lucru. (…) Imi place la nebunie sa aud cand canta cocosul dimineata!”, i-a spus Andreea Mantea fiului ei, potrivit kanald.ro.

Din dorința de a le oferi găinilor toată atenția, David le adăpostește pe acestea în casă, în toiul nopții, fără știrea mamei sale. Aceasta este șocată în momentul în care descoperă mizeria pe care au făcut-o găinile în casă. „Miroase intr-un mare fel! Stii cand mai iese mirosul acesta de cotineata? La primavara! Una e sa stea animalele la locul lor, afara, sa ne jucam cu ele, sa mergem sa le dam de mancare, si alta este sa traim cu ele in casa! Inteleg orice razgaiala, dar totul are o limita!”, ii atrage Andreea Mantea atentia lui David, facandu-l sa inteleaga ca locul păsărilor este afara, in curte.

Ce spune Andreea Mantea despre noul proiect de la Kanal D

Bruneta a vorbit și despre reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Vedeta a afirmat că a fost dorința ei de a avea acest realty show și de a le arăta oamenilor din fața micilor ecrane cum este viața ei dincolo de lumina reflectoarelor.

”Eu mi-am dorit acest reality-show, nu a fost nevoie să mă convingă nimeni. Îmi iubesc foarte mult publicul și am vrut să mă arăt în fața oamenilor exact așa cum sunt, alături de cei pe care-i iubesc sau în diverse momente, activități de peste zi. Dincolo de profesionistul de televiziune, de prezentatorul Andreea Mantea există un om foarte bun și foarte interesant. Sunt înconjurată de oameni cu povești de viață ce merită împărtășite, așa că m-am gândit să le arăt și celor din fața micilor ecrane acest lucru, să vadă și ei ce face Andreea Mantea zi de zi, ce preocupări are, ce o bucură, ce o deranjează, ce o face să fie fericită, împlinită, cu cine stă de vorbă. Vreau să le ofer telespectatorilor clipe din viața mea și imi doresc să aibă și ei parte de relaxare, de bucurie, de întâlniri frumoase”, a spus Andreea Mantea într-un interviu recent.

citește și...