Andreea Mantea revine la „Puterea Dragostei”. Cine sunt cele trei prezentatoare TV cu care a concurat bruneta

25.02.2022, 16:32

Andreea Mantea revine la  „Puterea Dragostei”, după ce Cristina Dorobanțu a trecut la pupitrul știrilor de dimineața. Se pare că fosta prezentatoare de la  „WowBiz” este favorita producătorilor de la Kanal D. Andreea a concurat cu alte trei prezentatoare TV celebre. 

Potrivit impact.ro, Andreea Mantea revine la emisiunea  „Puterea Dragostei”, pentru a prezenta sezonul 5, după ce Cristina Dorobanțu a acceptat mutarea la pupitrul știrilor de dimineața de la Kanal D.

După ce a prezentat două sezoane în Turcia, Andreea Mantea a renunțat la emisiunea „Puterea Dragostei” și a fost înlocuită de Cristina Dorobanțu. Deși a renunțat la un salariu colosal, vedeta a considerat că trebuie să facă cea mai bună alegere pentru fiul ei, pe care vrea să-l educe la o școală din România.

Andreea Mantea revine la Puterea Dragostei

Ulterior, bruneta a prezentat, la Kanal D, emisiunile Trăiri cu Andreea Mantea și O nouă șansă, însă nu a avut un succes la fel de mare.

Recent, Andreea Mantea a primit propunerea să revină la emisiune. Vedeta a concurat cu alte trei prezentatoare de la Kanal D, Ilinca Obădescu, Simona Pătruleasa, chiar și Ilinca Vandici, însă favorita producătorilor de la Kanal D este Andreea Mantea.

Internauții au taxat-o dur pe Cristina Dorobanțu

Cristina Dorobanțu a fost dur criticată după ce a anunțat că, incepând din 1 martie, de luni până vineri, de la ora 7:00, frumoasă prezentatoare va prezența știrile zilnice.

„Fetița aceasta nu are nicio legătură cu televiziunea; nu are nici fața, nici timbrul vocal, nici dicția și nici intuiția necesară pentru a apărea pe sticlă. Kanal D ne reamintește, prin noua mișcare, că e doar o televiziune compromisă.” scrie cineva

„Au găsit pe cine să  bage! Ce credibilitate are ea dacă a prezentat circul numit Puterea dragostei? Și se certa cu ăia pe acolo și pe la Bravo, ai stil!” afirmă altcineva

„Sincer, nu știu ce șanse are la audiențe mari, dimineață kanal d e de obicei pe locurile 5 sau 6. Probabil i-au dat știrile pe mâna că să se revanșeze pentru revenirea Andreei Mantea la PD Eu zic că atât știrile, cât și matinalul, vor rezistă până în august cel mult, la încheierea sezonului. Posibil să fie scoase de pe post și mai repede.” a conchis un alt internaut.

citește și...