Andreea Mantea mărturisește că a fost ajutată de un tânăr rus

28.02.2022, 17:13
Andreea Mantea mărturisește că a fost ajutată de un tânăr rus
Andreea Mantea, noi detalii despre problemele ei de sănătate. ”Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am”

Andreea Mantea este una dintre vedetele care se implică în cazul războiului din Ucraina. După ce vedeta a făcut un apel către toți oamenii de pe rețelele de socializare să-i ajute pe ucraineni,  prezentatoarea TV încearcă să-i sensibilizeze pe fanii ei printr-o experiență personală. Andreea a mărturisit că a fost ajutată, la un moment dat, de un rus. 

Andreea Mantea este una dintre prezentatoarele TV care se bucură de simpatia fanilor. Vedeta este urmărită de peste 2 milioane de internauți. Prezentatoarea TV a făcut un clip video în care împărtășește experiența personală pe care a avut-o cu un tânăr de origine rusă.

Vedeta a povestit că un cont de socializare i-a fost spart de o persoană care răspundea mesajelor pe care le primea. Pentru a-și recupera contul, vedeta a primit ajutorul de la un tânăr de origine rus.  Acesta cunoștea cum să recupereze  conturile de Facebook, Instagram, dar și de Tik-Tok, și i-a oferit ajutorul brunetei, poytivit click.ro

Andreea Mantea, apel pe rețelele de socializare

Vedeta a făcut un apel în fața admiratorilor săi de pe rețelele de socializare. Prezentatoarea TV și prietenii ei au trimis pachete către vămile pe unde refugiații intră în România, ieri.

”De azi dimineață, alături de câțiva prieteni și alături de câteva cunoștințe, încercăm să strângem ce credem noi că este necesar pentru vecinii noștri din Ucraina, pentru refugiați. Facem pachete cu ce considerăm noi că au nevoie și din ceea ce vedem la televizor și din ce ne mai spun ce-i pe care îi avem acolo, mai aproape. Strângem pături, perne, geci, strângem căciuli și, în special, pentru mămicile cu copii, lapte praf, scutece, produse de îngrijire”, a spus Andreea Mantea pe rețelele de socializare.

”Las aici acest mesaj”

Andreea Mantea le-a lăsat internauților și adresa unde pot, dacă vor, să trimită pachete pentru refugiații ucraineni.

„Las aici acest mesaj pentru că nu se știe niciodată cum din puținul fiecăruia se poate strânge ceva foarte necesar pentru acești oameni. Sunt oameni nevinovați, extrem de speriați, care chiar au nevoie de ajutor. Atât cât puteți, dacă vreți, eu o să vă las o adresă de la parohia unui preot, preotul Bogdan de lângă Iași. Strada Codrilor, nr. 253, sat Hlincea, comuna Ciurea, județul Iași, preot Mihalachi Bogdan Iulian, 0765485358. Acolo se strâng toate pachetele și ulterior vom merge să le împărțim. Dacă vreți, nu vă cer, dacă simțiți să faceți asta, de ce nu? Din puținul fiecăruia dintre noi o să se strângă foarte multe lucruri. Dar din dar se face Rai. Din inimă, suntem alături de cei refugiați. Sunt nevinovați, speriați și au nevoie de orice fel de ajutor”, a completat Andreea Mantea.

citește și...