Andreea Mantea, înlocuită la emisiunea ”Se strigă darul”, de la Kanal D. Cine va prezenta emisiunea cu Mihai Mitoșeru

08.07.2021, 11:01
Andreea Mantea, înlocuită la emisiunea ”Se strigă darul”, de la Kanal D. Cine va prezenta emisiunea cu Mihai Mitoșeru
Andreea Mantea, înlocuită la emisiunea ”Se strigă darul”, de la Kanal D. Cine va prezenta emisiunea cu Mihai Mitoșeru

Andreea Mantea a renunțat să mai prezinte show-ul matrimonail ”Puterea Dragostei”, iar acum a fost înlocuită și la emisiunea ”Se strigă darul”, de la postul de televiziune Kanal D. Mihai Mitoșeru are o nouă colegă. Este vorba despre Grațiela Duban, soția actorului Andrei Duban. Andreea Mantea are însă proiectul ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la același post TV.

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor. În prezent, bruneta are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. La emisiunea respectivă, Andreea Mantea apare alături de fiul său, David.

Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

Andreea Mantea, înlocuită la emisiunea ”Se strigă darul”, de la Kanal D.Grațiela Duban i-a luat locul

Andreea Mantea a fost și prezentatoarea emisiunii ”Se strigă darul”, de la Kanal D. Acum, prezentatoarea nu mai face parte din noul sezon.

Emisiunea va fi moderată, din acest sezon, de Mihai Mitoșeru, care o va avea colegă pe Grațiela Duban, soția actorului Andrei Duban.

Ce au declarat Grațiela Duban și Mihai Mitoșeru despre emisiunea ”Se strigă darul”


”Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopar tradiții extraordinare, locuri cu povești aparte. Urmează o perioadă plină de distracție, dar și de competitivitate, pentru că voi avea un ”rival” în partenerul meu de emisiune. Va trebui să concurez cu Mihai Mitoșeru în adunarea de zestre pentru miri. Sunt ambitoasă și persuasivă, cred că va avea bătăi de cap cu mine! Să înceapă nunțile!”, a declarat Grațiela Duban, potrivit kanald.ro.

La rândul lui, Mihai Mitoșeru a spus: ”Grațiela este inteligentă, frumoasă, e o actrită care știe să se pună în valoare și să cucerească inimile oamenilor, așadar am un competitor redutabil în ea, doar că eu nu pot să pierd; și nu am să pierd! J Sunt bucuros să reintrăm în circuitul acesta al fericirii absolute; ce poate fi mai frumos decât să fii părtaș și să simți bucuria mirilor, a familiilor, apropiaților acestora, în momente atât de speciale cum sunt nunțile.Așadar, să dăm startul la petreceri! Îi invit pe toți cei care își doresc să ne aibă aproape la cel mai important eveniment din viața lor să ne dea de veste înscriindu-se pe pagina [email protected]. Venim cu drag la nuntă și vă promitem o petrecere de pomină!”.

citește și...