Andreea Mantea, fosta prezentatoare de la ”Puterea Dragostei”, și-a pus fanii pe jar. Au observat imediat un detaliu: ”Casă de piatră”

03.08.2020, 09:21
Andreea Mantea, fosta prezentatoare de la ”Puterea Dragostei”, și-a pus fanii pe jar. Au observat imediat un detaliu: ”Casă de piatră”
Andreea Mantea, fosta prezentatoare de la ”Puterea Dragostei”, și-a pus fanii pe jar. Au observat imediat un detaliu: ”Casă de piatră”

Andreea Mantea și-a pus fanii pe jar, după ce a postat o fotografie în care este ținută de mână de un bărbat al cărui chip nu se vede. Pe mâna stângâ, vedeta poartă un inel care pare a fi un inel de logodnă.

Pe contul său de Instagram, Andreea Mantea a postat mai multe fotografii în care apare într-un lan de floarea-0soarelui. Într-una dintre imagini, prezentatoarea de televiziune apare în timp ce este ținută de mână de un bărbat, iar pe mâna stângă bruneta afișează un inel care pare de logodnă. Fanii au observat detaliul și au comentat imediat.

”Țin soarele și iubirea în mâini”, a comentat Andrea MMantea în dreptul fotografiei.

”Casă de piatră”, ”Dar cine te ține de mână?”, ”O fi Mitrea?”, ”Wow”, ”Felicitări”, ”Să fii fericită, iubită și respectată”, ”Te-a cerut”, ”Ce apus superb și ce reușită poză. Iubitul a făcut-o? Se vde mâna lui”, ”O mare iubire. Să fii fericită”, ”Superb! Când ne prezinți și nouă iubirea ta?”, au curs mesajele de la internauți.

 

Ar fi renunțat la ”Puterea Dragostei” din cauza iubitului

Motivul pentru care Andreea Mantea ar fi decis să renunțe la show-ul ”Puterea Dragostei” și să revină din Turcia îmn România ar fi legat de iubitul ei, un bărbat a cărui identitate nu a făcut-o publică.

Andreea Mantea este mama unui băiețel, David, pe care îl are din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

În prezent, Andreea Mantea are o nouă relație și se pare că motivul pentru care vedeta a decis să renunțe la emisiunea ”Puterea Dragostei” și să revină în România ar fi legat de acesta, notează impact.ro.

”Ei sunt împreună de cinci ani, însă au stat mai mult despărțiți pentru că ea a locuit în Turcia. Nu este ușor, mai ales că Andreea l-a avut alături și pe fiul ei. Să trăiești într-o țară străină, cu un copil mic, nu este deloc ușor. Andreea a avut o discuție cu iubitul ei, iar el i-a spus că își dorește ca ei trei să formeze o familie normală, să petreacă timp împreună.

Ea a înțeles acest lucru, mai ales că nu au a fost pentru prima dată când au avut această discuție. El a fost înțelegător în toți acești ani, însă Andreea nu mai putea amâna această decizie. Nu pierde prea mult financiar, pentru că va prezenta o nouă emisiune. Astfel, va putea fi și aproape de casă”, au dezvăluit persoane din anturajul vedetei.

citește și...