Andreea Mantea este dezamăgită. ”Deja e rușinos…”. Ce decizie a luat bruneta

24.03.2022, 17:23

Andreea Mantea nu mai crede în povești de iubire și în instituția căsătoriei. Bruneta consideră că, de la o vârstă anume, este rușinos să te căsătorești. „De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți. Trebuie să avem un echilibru în toate”, a declarat vedeta.

Chiar dacă pe plan profesional vedeței îi merge foarte bine, pe plan personal lucrurile nu sunt tocmai roz. Recent, Andreea Mantea a avut o relație cu un coleg de breaslă, dar prezentatoarea tv a anunțat că s-au despărțit. Identitatea bărbatului nu a fost niciodată dezvăluită, iar bruneta a a preferat să îl ține departe de lumina reflectoarelor.

Vedeta se declară un om fericit și împlinit tocmai pentru că are în viață sa un fiu pe care îl iubește și pentru care ar face orice sacrificiu. Mai mult, bruneta nu se mai gândește la căsătorie, mărturisind că este un lucru rușinos.

Andreea Mantea, despre căsătorie

„De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți. Consider că sunt extrem de fericită și de împlinită. Un om, când ajunge să fie împlinit, nu-i mai lipsește nimic. Și, atunci, nu mai are nevoie de nimeni. Orice ar veni în plus în viața lui, ar deranja echilibrul balanței care există. În viață, trebuie să avem un echilibru în toate. Ori, eu dacă sunt împlinită, nu pot să fiu „mega’ împlinită. Sau „foarte’ împlinită. O să fie un dezechilibru și nu îmi place”, a declarat Andreea Mantea pentru Click.ro.

Intrebată dacă în viața sa există un bărbat, vedeta a spus cu zâmbetul pe buze că David, fiul său, este singura prezență masculină din viata sa.

“Bineînțeles că există un bărbat în viața mea”

„Bineînțeles că există. David! ”.

Întrebată cum stă cu dragostea, prezentatoarea a completat: „Eu, foarte bine. Fără dragoste nu pot exista pe acest Pământ”.

Andreea Mantea revine pe micul ecran

Andreea Mantea va prezenta“Casa iubirii”, o producţie, realizată integral de Kanal D, ce va fi filmată în Bucureşti. Vedeta a făcut noi declarații despre acest proiect.

“Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunţă a fi una foarte frumoasă, «Casa iubirii», şi sunt convinsă că dumneavoastră, toti cei de acasă, veţi fi bucuroşi să descoperiţi nişte oameni curaţi sufleteşte, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc şi atât de important: să-şi găsească dragostea.

Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veţi avea parte de o experienţă cu totul nouă şi foarte placută, în faţa micilor ecrane. Sunt nerăbdătoare să trăiesc emoţiile uriaşe la unison cu concurenţii, iar pe dumneavoastră vă invit să fiţi cu ochii pe noi în această nouă călătorie”, a declarat Andreea Mantea.

 

citește și...