Andreea Mantea, dezvăluiri din viața sentimentală. ”La capitolul iubire stau foarte bine”

15.03.2021, 12:17
Andreea Mantea, dezvăluiri din viața sentimentală. ”La capitolul iubire stau foarte bine”
Andreea Mantea, dezvăluiri din viața sentimentală. ”La capitolul iubire stau foarte bine”

Vedeta de televiziune Andreea Mantea a vorbit despre viața sa sentimentală, afirmând că la capitolul iubire stă foarte bine.

Andreea Mantea, în vârstă de 34 de ani, a mărturisit că se simte o femeie fericită și iubită.

„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens. E important să înveți să iubești necondiționat, să iubești și calitățile, și defectele omului de lângă tine și să îl iubești atât de mult încât, dacă ar trebui să îl lași să plece pentru a fi cu adevărat fericit, să îi dai drumul. Iubirea se simte, nici nu avem voie să „gândim” foarte mult cu mintea, ci doar cu sufletul”, a declarat prezentatoarea pentru tvmania.ro.

Andreea Mantea este mama unui  băiețel

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. În prezent, bruneta are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

La o emisiune TV, Andreea Mantea a vorbit despre faptul că a fost nevoită să-l ia pe David peste tot cu ea la filmări.

„Avea câteva lunișoare și nu m-am gândit niciodată la el că poate suferi. M-am gândit că poate sufăr doar eu. Și aveam deplasările alea prin țară și decât să mă gândesc că sufăr eu de dorul lui, mai bine preferam să zic că suferă el, să fie transportat de colo colo. Și tot timpul l-am luat după mine. El a fost lipit de mine de mine, doar că în spatele camerelor”, a explicat vedeta.

citește și...