Andreea Mantea, destul de strictă în privința fiului său. Ce i-a interzis prezentatoarea tv lui David

22.12.2020, 17:35
Andreea Mantea, destul de strictă în privința fiului său. Ce i-a interzis prezentatoarea tv lui David
Andreea Mantea, destul de strictă în privința fiului său. Ce i-a interzis prezentatoarea tv lui David

Andreea Mantea, fosta prezentatoare a emisiunii ‘Puterea dragostei’, este destul de strictă în privința fiului său, David. Vedeta de la Kanal D a mărturisit că nu și-ar lăsa băiatul să urmeze o carieră în televiziune. 

Andreea Mantea este o mămică care își dorește tot binele pentru odrasla ei! În emisiunea ‘Invitatul de la 12’, bruneta a dezvăluit că nu și-ar dori ca băiatul ei să lucreze în televiziune.

Andreea Mantea, restrictivă cu fiul ei

Ea a spus că, de-a lungul anilor, a fost nevoită să plece mereu cu filmările, motiv pentru care a pierdut momente importante din viață.

‘Nu mi-aș dori să facă asta, dar sper să fiu genul ăla de om care să-și lase copilul să facă ceea ce-și dorește el și să-l sprijine în ceea ce și-ar dori, dar nu îl văd. Nu e cazul. Are cinci ani jumate.

Pentru că e greu, pentru că sunt niște compromisuri pe care le faci pe termen lung și trebuie să fii conștient de asta. Eu nu mi-am văzut familia o foarte lungă perioadă de timp.

Mergeam la toate nunțile posibile și imposibile, dar niciodată nu am fost la nunta unor prieteni. Niciodată nu am avut un weekend liber, niciodată nu am putut să fac ceea ce mi-am dorit’, a mărturisit Andreea Mantea în show-ul lui Cosmin Cernat de la Radio Impuls.

Și-a luat fiul la filmări

Vedeta de televiziune a precizat că l-a luat de multe ori pe David la filmările la care a participat.

‘Avea câteva lunișoare și nu m-am gândit niciodată la el că poate suferi. M-am gândit că poate sufăr doar eu. Și aveam deplasările alea prin țară și decât să mă gândesc că sufăr eu de dorul lui, mai bine preferam să zic că suferă el, să fie transportat de colo colo.

Și tot timpul l-am luat după mine. El a fost lipit de mine de mine, doar că în spatele camerelor. El știa deja și cu limita de cadru. Știa până unde nu are voie. Iar acum de când a auzit că are voie în fața camerei se duce și le explică: veniți să vă arăt, aici este jucăria mea. Și se uită așa la cameră și îți dai seama, e copil, e extrem de obositor’, a mai adăugat bruneta.

citește și...