Andreea Mantea, dezvăluiri despre iubitul misterios! Când s-au cunoscut cei doi

27.02.2020, 13:58
Andreea Mantea, dezvăluiri despre iubitul misterios! Când s-au cunoscut cei doi
Andreea Mantea, dezvăluiri despre iubitul misterios

Andreea Mantea a făcut recent dezvăluiri despre iubitul misterios. Prezentatoarea TV a mărturisit că are o relație serioasă, care durează de ceva vreme. 

Asaltată deseori de fani cu întrebări despre iubitul său, Andreea a decis să spună lucrurilor pe nume. Dacă mulți credeau că bruneta s-a împăcat cu tatăl copilului său, Cristi Mitrea, Mantea a negat vehement. 

Andreea Mantea, dezvăluiri despre iubitul misterios

Atunci când, zilele trecute, prezentatoarea TV a postat o imagine în care se afla în cadă, fanii au întrebat-o cine i-a făcut poza.

Surprinzător, Andreea a răspuns fără ocolișuri: „Am o relație foarte serioasă de patru ani de zile. Iar cu tatăl copilului meu am o relație de prietenie extrem de frumoasă”. 

„Eu sunt într-o astfel de situație în acest moment. Eu am ales să mă despart de tatăl copilului meu, eu am zis că nu mai vreau, că nu îmi trebuie, că nu are ce să caute, dar până la urmă tot eu am realizat că acest copil trebuie să crească cu ambii părinți. În acest moment, avem o relație absolut normală, suntem doi oameni normali, vedem interesul copilului și am ajuns să ne înțelegem bine de dragul copilului. Cumva trebuie să ajungi la un numitor comun”, declara Andreea acum mai multă vreme. 

 

citește și...