Andreea Mantea, despre al doilea copil. „Nu știu ce o să se întâmple peste 5 luni, poate că mă vezi și măritată”

11.04.2022, 15:45
Andreea Mantea, despre al doilea copil. „Nu știu ce o să se întâmple peste 5 luni, poate că mă vezi și măritată”
Andreea Mantea, noi detalii despre problemele ei de sănătate. ”Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am”

Andreea Mantea a vorbit despre al doilea copil. Bruneta a dezvăluit dacă își dorește să dea naștere unui copil. Mai mult, vedeta a declarat în ce condiții ar deveni din nou mamă și cum ar trebui să fie viitorul tată al copilului ei. 

În ultima perioadă, s-a speculat că prezentatoarea TV ar fi însărcinată, după ce a fost surprinsă în nenumărate rânduri cu burtică.

Andreea Mantea a fost invitată în emisiunea Oanei Radu, „Detectorul de minciuni”.Întrebată dacă își dorește încă un copil, vedeta a mărturisit că nu își dorește să devină mamă pentru că  toată atenția și tot timpul ei le dedică acum lui David, băiatul ei și al lui Cristi Mitrea. 

Andreea Mantea, despre al doilea copil

Andreea e mama unui băiețel, a lui David, care în curând va împlini 7 ani.

„Nu (n.r. – nu vrea să fie mamă pentru a doua oară).”, este răspunsul ferm oferit de Andreea Mantea, potrivit kanald.

În ce condiții ar rămâne vedeta însărcinată

Vedeta a specificat că ar da naștere unui alt copil, doar în cazul în care ar întâlni un bărbat care și-ar dori foarte mult să îl facă tată. Bruneta spune că momentan își dorește să se bucure de viață alături de fiul ei.

 

„Să fie sănătos, nu am ce să îi fac, fiecare ne dorim în viață foarte multe lucruri, asta nu înseamnă că ni se și îndeplinesc (n.r. – asta ar răspunde dacă un bărbat i-ar cere să rămână însărcinată). În acest moment, îmi doresc atât de mult lucruri pentru copilul meu și pentru mine, pentru noi doi și cam atât.
Dacă o fi de distracție, de experiență, de gustat un vin, nu am niciun fel de problemă, dar mai mult de atât… nu. Pe mine nu mă interesează absolut nimic în acest moment al vieții mele, așa m-ați găsit acum, acum eu nu știu ce o să se întâmple peste 5 luni, poate că mă vezi și măritată.”, a mărturisit Andreea Mantea.

citește și...