Andreea Mantea dezvăluie motivul pentru care nu reușește să mai slăbească. ”Mă întâlnesc cu asta”

06.04.2022, 20:15
Andreea Mantea dezvăluie motivul pentru care nu reușește să mai slăbească. ''Mă întâlnesc cu asta''

Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, este într-un continuu efort pentru a slăbi. Bruneta dezvăluie motivul pentru care nu reușește să mai slăbească. ”Cum aș putea eu să slăbesc dacă mă întâlnesc cu asta”.

Andreei Mantea a fost criticată că a luat câteva kilograme în plus în ultima vreme. Vedeta a mărturisit că suferă de o boală care o face să arate că și cum ar fi gravidă. Solistă a declarat că are o alergie care o face să arate de parcă s-a îngrășat sau ar fi însărcinată.

Recent, Andreea Mantea a postat câteva fotografii care o arată în ipostaze dificile. Bruneta a explicat ce o oprește să slăbească.

Cu ce probleme se confruntă prezentatoarea TV

Prezentatoarea TV dă vina pe colegii ei că nu-și poate menține silueta, însă ea, la rândul ei, nu se poate abține de la mâncare.

”Cum să slăbesc, sau cum să mă mențin, când la muncă se întâmplă astfel de minuni”, a zis prezentatoarea.

”Cum aș putea eu să slăbesc dacă mă întâlnesc cu asta”

Vedeta a arătat că este ispitită de colegii ei cu o mulțime de dulciuri. Printre ispitele postate de brunetă, s-a numărat baclavaua și alte deserturi turcești.

”Ce e aici? Cine e aici? Ce bine arată!” , anunța ea pe rețeaua de socializare.

Prezentatoarea TV a reușit să scape de 10 kilograme în ultimele 3 luni. Vedeta Prezentatoarea a explicat cum a reușit să o facă.

„În toată perioadă asta, din cele 14-16 kilograme, nu mai știu exact câte au fost, am dat vreo 10, 9, pe acolo. Sunt dimineți și dimineți… Mă cântăresc și e diferență mare.

Cred că e reținere de apă, nu știu ce e. Dar nu mă grăbesc, sunt pe drumul cel bun și e bine. Nu țin dietă, ci pur și simplu încerc să mănânc sănătos.

Dimineața avem voie să mănânc orice… chiar și slănină cu ceapă, da. Apoi salate, grătar, mănânc cât mai sănătos”, a declarat Andreea Mantea pentru Ciao.

 

citește și...