Andreea Mantea, adevărul despre relația fiului ei cu tatăl lui, Cristi Mitrea. ”M-am luat de gura lui”

17.08.2021, 15:38
Andreea Mantea, adevărul despre relația fiului ei cu tatăl lui, Cristi Mitrea. ”M-am luat de gura lui”
Andreea Mantea, adevărul despre relația fiului ei cu tatăl lui, Cristi Mitrea. ”M-am luat de gura lui”

Vedeta de televiziune Andreea Mantea, în vârstă de 34 de ani, a făcut mărturisiri neașteptrate despre Cristi Mitrea, tatăl băiețelului ei, David. Aceasta a explicat care este, de fapt, relația dintre luptătorul de MMA Cristi Mitrea și fiul său. Cristi Mitrea nu și-a recunoscut fiul pe care îl are cu Andreea Mantea de prima dată, atunci când micuțul a venit pe lume.

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit șase ani. Cristi Mitrea a dat-o de gol pe Andreea Mantea, dezvăluind cine este iubitul acesteia. Bărbatul cu care bruneta formează un cuplu este Valeriu Floricel, producătorul emisinii „Se strigă darul”, de la Kanal D, show pe care Andreea Mantea l-a prezentat împreună cu Bursucu și ulterior cu Mihai Mitoșeru. În prezent, Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea, are o relație cu Andreea Caranda. Aceasta este producătoarea emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV. Este cunoscută și ca Colombina de la „Abracadabra”. Cristi Mitrea și Andreea Caranda sunt împreună de patru ani. Cristi Mitrea nu și-a recunoscut fiul pe care îl are cu Andreea Mantea de prima dată, atunci când micuțul a venit pe lume. Ulterior, relația dintre tată și fiu s-a îmbunătățit. Acum, relația dintre cei doi s-a răcit. Andreea Mantea a explicat care este de fapt relația dintre David și tatăl său.

”Cel mai greu mi-a fost când am născut. David, atât (n.r. cine i-a fost alături), dar mă bucur că am ales așa. Stau și mă gândesc, toată lumea îmi spune ce ne facem că o să crească copiii și ce o să-i spui când o să audă, ce o să știe. Copilul meu o să fie pregătit să audă tot ce s-a întâmplat, nu vreau să-l mint, vreau să înțeleagă tot, vreau să nu aibă semne de întrebare”, a spus Andreea Mantea, potrivit spynews.ro.

Andreea Mantea, adevărul despre relația fiului ei cu tatăl lui, Cristi Mitrea.  ”Practic chinuiam copilul”

 ”Noi n-am mai fost împreună de la conceperea lui, am încercat la un moment dat când eram însărcinată, eu cel puțin am încercat, nu știu dacă el a încercat cu adevărat, dar eu am încercat”, a spus Andreea Mantea despre relația sa cu Crisi Mitrea, conform sursei citate anterior.

Andreea Mantea a povestit și cum reacționa David când acesta venea să îl ia să stea cu el. În prezent, Cristi Mitrea și David se pare că nu se mai întâlnesc. ”Copilul meu nu vrea să știe de tata, nu-l interesează, nu vrea să audă, când trebuia să plece la el se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui că trebuie ca copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea”, a dezvăluit vedeta TV. ”Când mi-l aducea era alt copil, era introvertit, nu mai vorbea, nu mai spunea nimic. Practic chinuiam copilul și i-l dădeam unui necunoscut, venea atât de supărat pe mine (…) Nu înțeleg de ce trebuie să ne luam după niște tipare, e atât de greșit”,a mai spus ea, potrivit aceleiași surse.

citește și...