Andreea Liptak și-a amintit de vremurile când lucra la Pro TV. Cum arăta vedeta în urmă cu 12 ani

07.12.2020, 13:38
Andreea Liptak și-a amintit de vremurile când lucra la Pro TV. Cum arăta vedeta în urmă cu 12 ani
Andreea Liptak și-a amintit de vremurile când lucra la Pro TV. Cum arăta vedeta în urmă cu 12 ani

Andreea Liptak și-a amintit de vremurile când lucra la Pro TV și a dat publicității o fotografie de arhivă, din urmă cu 12 ani.

Andreea Liptak a fost o prezență obișnuită pe micile ecrane, la Pro TV, acolo unde lucra. Însă, Andreea Liptak a decis să iasă din lumina reflectoarelor în urmă cu opt ani.

Căsătorită din anul 2007 cu fostul ei coleg de la Pro TV, Răzvan Spiridon, fosta prezentatoare de televiziune are o familie fericită, împreună cu cele două fetițe ale lor, Sofia și Maia, care sunt foarte frumoase.  De mai mulți ani, Andreea Liptak și partenerul ei de viață, Răzvan Spiridon, se ocupă de afaceri cu cosmetice și suplimente nutritive.

Imagine de colecție cu Andreea Liptak de la vizita lui George W. Bush în România

Andreea Liptak a dat publicității, zilele acestea, o fotografie de arhivă, de pe vremea când lucra la Pro TV. Fotografia a fost făcută în perioada în care fostul președinte american George W. Bush a vizitat România.

”Fotografia aceasta este din noiembrie 2002, când George W. Bush, pe vremea aceea președinte al SUA, a vizitat România. Îmi aduc aminte că a fost o zi gri și ploioasă, iar noi eram primii din linia de corespondenți PRO TV ai acelei zile, care transmiteam live. Eram la aeroport pregătiți pentru a suprinde aterizarea Air Force One și primul salut al lui George W. Bush.  Îmi amintesc că am transmis în direct, având în fața mea pe construcția cea mai joasă a aeroporului 2 lunetiști și probabil nu voi uita niciodată instructajul scurt primit din partea forțelor de securitate americane: “Doamnă, pentru singuranța dumneavoastră și a echipei dumneavoastră, după ce vă ocupați poziția pe platforma de transmisie, vă sugerăm să nu pășiți mai mult de o jumătate de metru în nici o direcție și să nu faceți mișcări bruște până după momentul în care Domnul Președinte va intra în clădire.” :)) A fost o transmisie live reușită, cu vizibilitate slabă din cauza vremii și cu un vânt care ne-a cam scos din zona de confort. :))”, a povestit Andreea Liptak în mediul online.

”Aici sunt în carul de transmisiuni cu o parte din echipa de atunci (lipsesc 3 sau 4 colegi), nu mai știu dacă înainte sau după transmiunea în direct. Îmi aduc aminte că în interior era cald si bine. Și-mi mai aduc aminte că am fost singurii din presă poziționați acolo.  Nu sunt nostalgică, dar recunosc că ieri m-am gândit destul de mult la experiența celor peste 15 ani dedicați Știrilor PROTV. În anul 2012 am plecat din PRO TV, la vremea aceea cu aproape o jumătate de viață petrecută acolo. ☺️”, a mai notat ea.

 

 

citește și...