Cu ce colegi din Pro TV se înțelege Amalia Enache cel mai bine. Prezentatoarea a făcut dezvăluiri

26.11.2020, 14:51
Cu ce colegi din Pro TV se înțelege Amalia Enache cel mai bine. Prezentatoarea a făcut dezvăluiri
Cu ce colegi din Pro TV se înțelege Amalia Enache cel mai bine. Prezentatoarea a făcut dezvăluiri

Prezentatoarea Amalia Enache a dezcăluit cu care dintre colegii săi de la trustul de televiziune PRO se înțelege cel mai bine.

Amalia Enache este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare de știri la postul de televiziun e PRO TV. De-a lungul anilor de când lucrează în trst, vedeta a legat relații de prietenie cu unii dintre colegii săi. Amalia Enache a mărturisit, pentru click.ro, cu cine se înțelege cel mai bine.

”Sunt foarte bună prietenă cu Paula Herlo. Apoi, cu Cristian Leonte, Corina Caragea, Andreea Esca”, a dezvăluit ea.

Amalia Enache: ”Am colegi pe care nu i-am mai văzut de opt luni”


Amalia Enache a explicat că, de când a început pandemia de coronavirus, nu s-a mai văzut cu colegul său de prezentare și prietenul său Cristian Leonte.

De asemenea, vedeta de televiziune a afirmat că sunt colegi cu care nu a mai reușit să se vadă de opt luni.

”În primul rând, nu l-am mai văzut pe Cristian Leonte, colegul meu de prezentare de atâția ani, care a devenit în pandemie schimbul meu. Dar nu doar pentru că lucrăm în schimburi am colegi pe care nu i-am mai văzut de 8 luni, dar nici măcar pe colegii mei din același schimb nu i-am mai văzut la față, în realitate, de la începutul pandemiei, pentru că avem fluxuri foarte clare, în care, pentru siguranță, interacționăm strict cu minimum necesar dintre colegi! În tot acest timp, i-am văzut doar pe colegii operatori și pe asistenți de platou de pe tura mea. De la distanță și pe ei, mereu cu măști. Noi am purtat la interior încă de dinainte să devină normă prin lege). Nu mă mai întâlnesc cu colegii reporteri decât prin televizor, când le dau pasă, nu intru în redacție, montaj etc. Cu editorii și producătorii mă aud doar prin telefon sau în căștile de intercomunicație, ceea ce înainte ar fi fost de neconceput. Ei nici nu mai vin în regia de emisie, coordonează emisia din zona de redacție în care sunt ei. Chiar cei din redacție sunt împărțiți în mai multe zone și nu interacționează direct între ei. Totul, pentru a limita riscurile de transmitere între noi a virusului. Sigur, în tot acest timp comunicăm masiv între noi prin telefon”, a mai declarat Amalia Enache.

citește și...