Andreea Ibacka, dezvăluiri din mariajul cu Cabral. ”Când ne înțelegem bine îi zic “iubirică” și când nu ne înțelegem “Cabral””

12.07.2022, 15:40
Andreea Ibacka, dezvăluiri din mariajul cu Cabral. ”Când ne înțelegem bine îi zic iubirică și când nu ne înțelegem Cabral”
Andreea Ibacka, dezvăluiri din mariajul cu Cabral

Actrița Andreea Ibacka, în vârstă de 36 de ani, a dat detalii din mariajul său cu prezentatorul de televioziune Cabral, în vârstă de 44 de ani. Cei doi au împreună doi copii. ”Când ne înțelegem bine îi zic “iubirică” și când nu ne înțelegem “Cabral””, a dat detalii Andeea Ibacka la o emisiune de televiziune de la Pro TV.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke. În data de 5 octombrie 2021, Andreea Ibacka a devenit mămică  pentru a două oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel.

La emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, Andreea Ibacka a dat tot felul de amănunte din relația sa cu Cabral. Domnu’ Nicu îi zic. Soțului meu îi zic „domnu Nicu”, că așa îl cheamă pe soțul meu, Nicolai Cabral. Am avut noroc că arăt așa și am slăbit, metabolismul a fost prietenos, nu m-am îngrășat în sarcină, dar asta a fost în plan secundar. (…) Când ne înțelegem bine îi zic “iubirică” și când nu ne înțelegem “Cabral””, a povestit vedeta.

Andreea Ibacka, dezvăluiri din mariajul cu Cabral. ”Noi nu mai dormim în aceeași cameră de 4 ani”

 

”Noi nu mai dormim în aceeași cameră de 4 ani, și atunci când dormeam, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur, nu sunt iubita clasică, fiecare pe așternutul lui, parte în parte frățeste. E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, ca e a doua oară. Mă bucur mult de bebelușeala, nu mă enervez niciodată”, a mai dezsvăluit Andreea Ibacka.


Întrebată despre ce a spus Canral prima oară când a văzut-o, Andreea Ibacka a răspuns: “El mă văzuse și a mai leșinat o data după mine, m-a întâlnit ântr-o benzinărie, cu 1-2 înainte să fim colegi la Buftea, de atunci i-am dat cu leuca în cap. Cred că faptul ca sunt minionă i-a plăcut. Când m-a văzut oficial, ei nu l-am simpatizat foarte tare în primă faza, la prima lectură a scenariului, eu eram în prima bancă, el mai în spate, și pentru că doream apă, nu doream să deranjez lumea din spate, el a sesizat asta și a dat apa zicându-mi: „poftim apa, prăpădito””.

 

citește și...