Andreea Ibacka, despre viața de mămică. ”Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat”

10.06.2021, 16:34
Andreea Ibacka, despre viața de mămică. ”Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat”
Andreea Ibacka, despre viața de mămică. ”Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat”

AndreeaIbacka a dat detalii despre cum este viața sa de mămică.

Actrița Andreea Ibacka este însărcinată cu cel de-al doilea copilCabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

Vedeta a dat detalii despre cum este viața sa de mămică într-un interviu pentru revista Viva.

Ce spune Andreea Ibacka despre fiica sa, Namiko


Andreea Ibacka a povestit cum s-a schimbat viața sa după ce a devenit mămică pentru prima oară.

”Am avut așteptările cât de cât realiste ale unei mame 30+. Dar chiar și așa, la primul copil nu prea știi la ce să te aștepți, de aici toate temerile. Citești, întrebi și tot nu ești convinsă în ce recomandări ar trebui să te încrezi. Nu am fost o mamă panicată, dar cu siguranță aș face totul mai relaxată a doua oară. Familia m-a ajutat mult, cu ajutorul lor am reușit să mă dedic și câtorva proiecte online. Cât despre schimbări, sunt cele firești, întâlnite în orice casă cu copii mici. Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat (în 10 minute sunt spălată pe cap și unsă cu toate alifiile) la schimb cu zâmbete cât cuprinde”, a declarat actrița.

Întrebată cu cine seamănă mai mult Namiko, fiica ei și a lui Cabral, vedeta a răspuns: ”La prima vedere, din punct de vedere fizic seamănă mai bine cu Cabral. Dar și cu tatăl meu sau cu soacra mea. Deși eu am o serie de poze cu care pot să demonstrez cât seamănă și cu mine în etapa aceea. E concurență mare la capitolul acesta, dar s-o vedem domnișoară cu părul lung…”.

 

citește și...