Andreea Ibacka, despre revenirea pe platourile de filmare după ce va naște. ”Este o decizie asumată”

19.06.2021, 13:53
Andreea Ibacka, despre revenirea pe platourile de filmare după ce va naște. ”Este o decizie asumată”
Andreea Ibacka, despre revenirea pe platourile de filmare după ce va naște. ”Este o decizie asumată”

Actrița Andreea Ibacka a făcut declarații legate despre revenirea pe platourile de filmare după ce va naște.

Actrița Andreea Ibacka este însărcinată cu cel de-al doilea copilCabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

Andreea Ibacka a vorbit, pentru tvmania.ro, despre momentul când va reveni pe platourile de filmare după ce va aduce pe lume cel de-al doilea copil.

Andreea Ibacka, despre revenirea pe platourile de filmare după ce va naște. ”Îmi voi petrece mult timp alături de bebe”

Andreea Ibacka a afirmat că nu știe cât cât va sta în concediu de maternitate după ce va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Aceasta va naște în toamnă.

„E devreme pentru planuri pe termen mediu și lung, însă cu siguranță îmi voi petrece mult timp alături de bebe, cu atât mai mult cu cât îl voi alăpta la fiecare câteva ore. Este o decizie asumată, firească, însă vă voi ține la curent și cu activitatea mea profesională. Trăind în această epocă digitală, oportunitățile profesionale sunt infinite”, a spus actrița.

Vedeta vrea să plece într-o vacanță alături de partenerul său de viață, Cabral. „Vara aceasta ne propunem primul concediu fără Namiko, o săptămână pe barcă în Grecia. Am mari emoții, dar sunt hotărâtă să sparg gheața. Mi-aș dori să călătorim mai mult, să îi ofer fiicei mele experiențe și activități cât mai variate, să o pot integra pe Namiko fără teamă în colectivitățile cu copii, ea tânjește să socializeze mai mult. Ca noi toți, până la urmă, nu-mi propun nimic ieșit din comun. Poate doar acel banal accesibil înainte de COVID-19, pe care în naivitatea noastră îl luam drept garantat”, a mai declarat Andreea Ibacka pentru sursaa anterior citată.

citește și...