Andreea Ibacka, despre faimă. ”Eu n-am tânjit nicio secundă după celebritate”

27.05.2021, 17:12
Andreea Ibacka, despre faimă. ”Eu n-am tânjit nicio secundă după celebritate”
Andreea Ibacka, despre faimă. ”Eu n-am tânjit nicio secundă după celebritate”

Actrița Andreea Ibacka a mărturisit că nu a umblat niciodată după faimă. Acesta a făcut dezvăluiri din cariera sa.

Andreea Ibacka a vorbit despre momentul când a devenit cunoscută după ce a apărut în telenovele. ”Eu n-am tânjit nicio secundă după ce­lebritate. Nici n-am apucat să mă gân­desc la ea. Și poate că nici mai târziu nu am lu­at-o în calcul prea mult. Nu m-am raportat diferit la oamenii din jurul meu. Sigur, eram conștientă că de-acum mă recunoștea lumea pe stradă, însă nu în asta a stat motivația mea. Oricum, îmi petreceam tot timpul la studiouri și la facultate. Sau cu nasul în cărți. Cumva, nici n-am avut timp pentru derapaje. Obiec­tivele mele erau altele și erau deja stabilite. Dar, cu sigu­ranță, am fost și no­ro­coasă să am în jurul meu în­drumători de nădejde”, a declarat vedeta pentru publicația Formula AS.

Andreea Ibacka a absolvit Facultatea de Finanțe-Bănci

Andreea Ibacka a afirmat că nu a visat să devină actriță. Acesta a absolvit Facultatea de Finanțe-Bănci.

”Într-adevăr, actoria n-a fost visul meu din copilărie. Am ajuns la ea întâmplător, fără s-o fi căutat. Părinţii m-au încurajat să încerc cât mai multe activităţi, să fac orice simţeam că m-ar fi interesat, dincolo de şcoală, astfel încât să-mi pot alege drumul în cunoştinţă de cauză, să ştiu ce mi se potrivește. Am făcut mulți ani de vioară, de pian şi de pictură, am făcut şi puțin sport, am stu­diat limbi străine (la 17 ani eram atestată să pre­dau limba spaniolă în orice Institut Cervantes din lu­me!), dar am apucat să-mi tocesc și încălțările în spa­tele blocului, locul unde se întâmpla dis­tracţia puş­tilor în anii ‘90. Am copilărit în cartie­rul Dris­tor și am „la activ” nenumărate cam­pio­nate de te­nis de picior și… tot atâtea amintiri superbe!”, a spus ea.

”Sigur că am şi riscat. Aveam doar 21 de ani și puteam să nu confirm izbânda şi sclipirea de la casting, să nu fac față pro­gramului ori să mă pierd pe traseu în hobby-uri super­fi­ciale. Îmi rămăsese însă deschisă varianta de a mă întoarce în sis­temul bancar, în care lucrasem câţiva ani. Aveam timp s-o mai iau de la capăt de câteva ori. Iar asta n-ar fi fost o tragedie, pentru că eu am fost un student sârguincios, chiar am terminat ca bursieră! Pe de altă parte, pariul doamnei Ru­xan­dra Ion (n.r. producător de tele­vi­ziune) din 2007, când am mers la castingul pentru „Inimă de ţigan”, a fost uriaș, iar pentru asta îi voi rămâne mereu re­cu­noscătoare. Așteptările pentru acest serial erau foarte mari, pentru rolul prin­cipal au dat concurs mii de fete, iar doamna Ruxandra Ion a văzut toc­mai în mine câștigătorul. Timp de câ­teva luni m-a trecut prin toate etapele unei pre­gă­tiri ca la carte: cu școală, repetiții, filmări și apoi cu votul telespectatorilor. Aşadar eu am făcut „la serviciu” pregătire cu cei mai buni regi­zori, actori, producători, pro­fesori de dicție ș.a.m.d.”, a mai spus actrița.

Andreea Ibacka este însărcinată cu al doilea copil

Actrița Andreea Ibacka este însărcinată cu cel de-al doilea copil.  Soția prezentatorului de televiziune Cabral a dezvăluit când va aduce pe lume cel de-al doilea  bebeluș.

”Termenul este la început de octombrie, dar este posibil să se întâmple și mai devreme, poate la finalul lunii septembrie. Am deja o operație de cezariană, destul de recentă, deci opțiunea este clară, la impuse. Se anunță un alt bebe bine făcut, oricum. Iar fiecare ecografie reconfirmă proporțiile”, a declarat vedeta.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

citește și...