Andreea Ibacka, despre cea de-a doua sarcină. ”În primele 10 săptămâni am avut dimineața niște stări mai ciudățele”

02.06.2021, 17:10
Andreea Ibacka, despre cea de-a doua sarcină. ”În primele 10 săptămâni am avut dimineața niște stări mai ciudățele”
Andreea Ibacka, despre cea de-a doua sarcină. ”În primele 10 săptămâni am avut dimineața niște stări mai ciudățele”

Actrița Andrea Ibacka a dat noi detalii despre cea de-a douya sarcină.

Actrița Andreea Ibacka este însărcinată cu cel de-al doilea copilCabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

Andreea Ibacka a oferit detalii despre cea de-a doua sa sarcină la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars.

Andreea Ibacka și Cabral nu au ales încă numele viitorului bebeluș

”O să nasc în septembrie la final sau la început de octombrie, o să vedem. Acum sunt foarte bine. Nu mai am niciun fel de probleme, stări de rău. În primele 10 săptămâni am avut dimineața niște stări mai ciudățele, comparând cu prima sarcină când nici măcar nu am simțit că sunt însărcinată. Au fost niște stări specifice și burtica s-a rotunjit foarte repede. Fiind a doua oară, este o burtică cu exercițiu. Faptul că acum povestim public despre asta, ne ajută cumva să ne obișnuim cu ideea celui de-al doilea copil. Acum că pot să fiu gravidă oficial mă ajută să fac planuri și să-mi imaginez ce urmează. Sunt mult mai pregătită”, a spus vedeta, notează spynews.ro.

Andreea Ibacka a mărturisit că nu a ales încă un nume pentru viitorul bebeluș: ”Încă nu am ales numele. O să anunțăm și sexul în scurt timp, atunci când o să fim siguri. Cu numele a fost întotdeauna o problemă la noi, așa că probabil ne vom hotărî pe ultima sută”.

Actrița a vorbit și despre relația sa cu partenerul de viață, Cabral: ”Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem”.

citește și...