Andreea Esca le cerea bani străinilor de pe stradă: ”Așa disperată eram”

28.01.2022, 11:49
Andreea Esca le cerea bani străinilor de pe stradă: ”Așa disperată eram”
Cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani. ”Îmi luam carnetul de șofer”

Andreea Esca a fost nevoită să le ceară bani străinilor, colegilor de liceu pentru pasiunea ei. Stirista de la PROTV vorbea foarte mult la telefon, iar costul facturii a fost pe măsură. ”Am plecat prin liceu și am făcut chetă, printre colegi”, spune mama vedeta PRO TV.

Andreea Esca s-a confruntat cu o situație care părea dificilă, dar a reușit să o rezolve cu ajutorul colegilor. Vedeta PRO TV a primit o factură telefonică pe care nu și-o permitea să o achite.

Ca să plătească factură la telefon și să nu aibă probleme cu părinții, Andreea Esca a recurs la ajutor colegilor de liceu. Știrista a apelat la ei și a făcut chetă, iar ulterior a plătit integral factură, înainte că părinții ei să afle.

 

Andreea Esca le-a cerut bani străinilor de pe stradă

„O dată am vorbit atât de mult la telefon, încât a venit nota foarte foarte mare. M-am gândit că nu o să fie bine, pe vremea aia era un alt fel de parenting, așa că am plecat prin liceu și am făcut chetă, printre colegi, ca să plătesc telefonul pe ascuns (…) Țin minte că aveam o cabină telefonică, una albastră, vizavi de casă.

Stăteam în fața ei și ceream un leu sau 25 de bani, numai ca să dau telefon. Eram leșinată să dau telefon (…) O sunam pe mamaie, pe cine să sun”, a povestit Andreea Esca la Măruță.

Andreea Esca le fura mașina părinților

Andreea Esca a mai povestit un moment amuzant din adolescența ei. Vedeta obișnuia să le ia mașina părinilor și se plimba cu ea prin București, iar apoi o parca exact așa cum a găsit-o, tocmai ca aceștia să nu se prindă.

Dupa ani de zile, știrista le-a povestit acest lucru părinților, însă mama vedetei i-a mărturisit că știau, pentru că atunci când folosea autoturismul, nu băga și benzină în el așa că s-au prins.

citește și...