Detaliul neștiut despre Andreea Esca. ”La jurnal port lentile de contact, ca să nu stea nimic între noi”

31.12.2021, 16:02
Detaliul neștiut despre Andreea Esca. ”La jurnal port lentile de contact, ca să nu stea nimic între noi”
Detaliul neștiut despre Andreea Esca. ”La jurnal port lentile de contact, ca să nu stea nimic între noi”

Vedeta de televiziune Andreea Esca, în vârstă de 49 de ani, a scos la iveală un amănunt mai puțin știut despre ea. Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Pro TV a dezvăluit că suferă de miopie de câțiva ani. ”La jurnal port lentile de contact, ca să nu stea nimic între noi”, a spus Andreea Esca.

Andreea Esca a făcut dezvăluiri în mediul online. Acesta le-a mărturisit celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare că deși la știri apare fără ochelari, în realitate lucrurile stau diferit.

Vedeta are miopie și atunci când prezintă știrile poartă lentile de contact.

Detaliul neștiut despre Andreea Esca. ”Între timp am descoperit și o mică miopie care m-a însoțit toată viața”

”Mamei mele nu i-au placut niciodata ochelarii. Eu in schimb ,cand eram in gimnaziu, am reusit sa o conving ca nu vad bine la tabla doar ca sa-mi ia niste ochelari cu rame roz???. Intre timp am descoperit si o mica miopie care m-a insotit toata viata. Si am ramas fan ochelari:) chiar daca la jurnal port lentile de contact, ca sa nu stea nimic intre noi:)”, a scris Andreea Esca pe contul său de Instagram.

Postarea este însoțită de două fotografii în care Andreea Esca apare cu ochelari și îi stă foarte bine.

Ce spune Andreea Esca despre viața sa profesională

Andreea Esca prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV încă de la începuturile postului de televiziune. În plan personal, Andreea Esca este căsătorită de foarte mulți ani cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris. De curând, Andreea Esca a fost invitată la emisiunea online a lui Marius Manole, unde a făcut declarații legate de cariera sa profesională.

Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, a explicat vedeta.

Andreea Esca a mai mărturisit că este foarte pretențioasă cu colegii săi de muncă la fel cum este și cu ea. ”Sunt dură cu colegii mei. La fel de dură cum sunt cu mine, râdem, glumim, dar nu părăsim incinta. Sunt amuzantă, dar când e de treabă, suntem serioşi. Aş da afară dacă mi-ar promite cineva ceva şi nu s-ar ţine de cuvânt. Doar dacă ai murit poţi să te scuzi, din punctul meu de vedere. Dacă am vorbit o chestie, vreau să rămână aşa”, a mai declarat prezetatoarea de la Pro TV.

citește și...