Andreea Esca vrea să participe la „Survivor România”. Cine este concurentul pe care îl susține vedeta

22.01.2022, 16:25
Andreea Esca vrea să participe la „Survivor România”. Cine este concurentul pe care îl susține vedeta
Cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani. ”Îmi luam carnetul de șofer”

Andreea Esca vrea să participe și ea la emisiunea „Survivor”. Andreea Esca susține un concurent în acest sezon și a transmis un mesaj în acest sens. ”Până duminică ajung sigur”, spune Andreea Esca. Cine este concurentul pe care îl susține vedeta.

Laura Giurcanu este concurenta pe care stirista o susține. Vedeta PRO TV i-a transmis un mesaj de susținere și i-a spus să o aștepte că până la ediția de duminică vă ajunge și ea.

Andreea Esca este o mare fană a emisiunii.

”Până duminică ajung sigur”

„Hai că [email protected] ! Cum? Azi nu mai e @survivorromania.oficial? Tocmai bine, că până duminica ajung sigur! Mă opresc și la știri. Ne vedem la ora 19.00?”, a scris prezentatoarea Tv pe Instagram.

„Până duminică strângem puncte #TeamLauGiu”, i-a răspuns persoana care se ocupă de contul Laurei Giurcanu în această perioadă.

„Te aşteptăm cu drag duminică, la 20:00. ”, i-a confirmat și echipa de la „Survivor”.

Laura Giurcanu, speriată înainte de plecarea la „Survivor”

Laura Giurcanu este fotomodel, influencer și vlogger la doar 24 de ani. Laura se bucură de un succes mare pe rețelele de socializare. Influencerita a devenit cunoscută după ce a câștigat ‘Next Top Model’ la vârste de 14 ani. Vloggerul are aproape 1 milion de urmăritori pe Instagram.

Recent, influencerita a postat pe TikTok un videoclip privind plecarea ei la „Survivor”, unde spune că nu va avea apă, mâncare, loc de dormit sau șampon, iar acest lucru o sperie.

„Mai am trei zile până plec la Survivor, unde nu o să mai am apă, loc de dormit, mâncare, haine curate, șampon, creme de față.”

Mai mult, vloggerul spune că muzica îi va lipsi cel mai mult. ”Cred că o să îmi fie foarte, foarte dor de muzică, spune Laura. ,,În afară de familie, prieteni, astea sunt de evidente și evidente sunt și mâncarea sau patul sau confortul de acasă, cred că o să îmi fie foarte, foarte dor de muzică. Eu sunt genul ăla de om care ascultă muzică și în mașină, și acasă, în orice moment al zilei, de când mă trezesc. Și cred că asta o să îmi lipsească sigur.”

Cine este Laura Giurcanu, concurentă în echipa Faimoșilor de la „Survivor România” 2022

Concurenta din echipa Faimoșilor a pozat în reviste de modă precum Vogue, Elle și Cosmopolitan. La vârsta de 14 ani, atunci când a câștigat „Next Top Model by Cătălin Botezatu”.

În 2013, Laura și-a deschis un canal de YouTube. În prezent, ea are 390.000 de abonați.

Cine sunt cei 12 Faimoși de la „Survivor România” 2022

S-au anunțat cei 12 concurenți care vor face parte din echipa ”Faimoșilor”:

CRBL (43 de ani), Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”. Cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru cea mai mare provocare din Republica Dominicană.

citește și...