Andreea din echipa Faimoșilor a fost eliminată de la ”Survivor România”

31.05.2021, 09:37
Andreea din echipa Faimoșilor a fost eliminată de la ”Survivor România”
Andreea din echipa Faimoșilor a fost eliminată de la ”Survivor România”

Andreea Lodbă din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” a fost eliminată din competiție.

În urma consiliului de eliminare din data de 30 mai 2021 de la ”Survivor România”, concurenta care a părăsit competiția este Andreea Lodbă din echipa Faimoșilor. Concurenta a fost propusă pentru eliminare alături de Ștefan Ciuculescu, care a fost nomnalizat de Zanni, care a fost desemnat favoritul publicului din echipa Faimoșilor.

Alături de cei doi, din echipa Războinicilor au fost nominalizați Adelina Damian și Marius Crăciun, acesta din urmă fiind propus pentru aliminare de Albert Oprea, care a fost desemnat favoritul publicului.

Ce a declarat Andreea Lodbă după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”


Andreea Lobdă a părăsit competiția ”Survivor România”, de la Kanal D, în urma voturilor de la telespectatori.

Concurenta a făcut câteva declarații după ce a aflat că este eliminată din concurs.

”Se pare că nu-și mai au rost cuvintele acum. Sentimentul e foarte puternic, emoția e foarte puternică. După cum am spus, mi-a ș fi dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. Sunt conștientă că am venit mult mai târziu în competiție față de colegii mei și nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei. Totodată sunt împăcată că am luat parte la toată aventura. Am învățat extrem de multe lucruri, am conviețuit alături de oameni extraordinari. Mă bucur că le-am auzit poveștile de viață, care m-au inspirat și mi-au oferit o lecție. Mă bucur că am reușit la Survivor să-mi depășesc limitele, am învățat să înot. Cosmin mi-a oferit sprijinul lui, mi-a sărit de multe ori în ajutor când am fost pe trasee. Sebi, Zanni, Ștefan, Raluca, Elena m-au susținut. Le mulțumesc pentru tot sprijinul”, a spus Andreea Lodbă, citată de wowbiz.ro.

citește și...