Mellina, despre experiența ”Survivor România”. ”A lăsat multe cicatrici, atât fizice, cât şi psihice”

27.05.2021, 14:42
Mellina, despre experiența ”Survivor România”. ”A lăsat multe cicatrici, atât fizice, cât şi psihice”
Mellina, despre experiența ”Survivor România”. ”A lăsat multe cicatrici, atât fizice, cât şi psihice”

Mellina, fostă concurentă la ”Survivor România”, a făcut declarații despre cum a fost participarea la competiția respectivă pentru ea.

În urma consiliului care a avut loc în data de 11 aprilie 2021 la ”Survivor România”, cea care a părăsit competiția a fost Mellina, din echipa Războinicilor. Ac easta a vorbit despre cum a fost experiența de la ”Survivor România” pentru ea în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro.

”Survivor România a lăsat multe cicatrici, atât fizice, cât şi psihice, dar nu regret această experienţă extraordinară. Fizic încă sunt dereglată hormonal, sunt mai sensibilă la anumite feluri de mâncare, după ce am mâncat numai cocos o lungă perioadă. Psihologic îmi este greu să mă readaptez, este un proces mai lung decât aş fi crezut. Ştiam că îmi va fi greu la Survivor România, nu m-am gândit că va fi greu şi când revin acasă. Înţeleg chiar şi haterii, uită că şi noi suntem oamenii şi putem fi răniţi. Sunt probabil frustrările lor, nu au legătură cu mine…”, a declarat Mellina.


Mellina: ”Nu m-am gândit la bani când am decis să merg la Survivor”

”Am câştigat o experienţă de neuitat, mi-am dat seama că sunt mai puternică decât ştiam. Am câştigat bucuria traseelor şi am înţeles că trebuie să îmi petrec mai mult timp de calitate cu familia şi prietenii apropiaţi. Nu m-am gândit la bani când am decis să merg la Survivor, a fost dorinţa de a avea această experienţă. Nu m-am gândit la câştigul financiar, nu era nevoie, Slavă Domnului”, a mai spus Mellina.

Mellina a mărturisit că i-ar plăcea ca show-ul să fie câștigat de Elena Marin, din echipa Faimoșilor, însă a explicat că, cu toate acestea, vede alți concurenți în finală. ”Mi-ar plăcea să câştige Elena Marin, este singură faţă care a rămas dintre cei care am plecat iniţial şi ştiu prin ce am trecut toate şi empatizez cu ea. Este foarte fair la jocuri, a rămas om…”.

”Este greu de spus. O văd că o finală a bărbaţilor, cu Marius şi Andrei de la Războinici şi Zanni şi Culita de la Faimoşi”, a adăugat ea.

citește și...