Andreea Berecleanu: ”Viața mea nu a început cu Antena 1”

09.06.2020, 15:18
Andreea Berecleanu: ”Viața mea nu a început cu Antena 1”
Andreea Berecleanu: ”Viața mea nu a început cu Antena 1”

Vedeta de televiziune Andreea Berecleanu a comentat despre cariera ei, afirmând că viața sa cu a început cu Antena 1, post la care a lucrat timp de 17 ani.

Invitată la emisiunea ”La cină”, prezentată de chef Adi Hădean și Ionela Năstase la Digi24, Andreea Berecleanu a vorbit despre cariera sa în televiziune. Vedeta a făcut referire și la postul de televiziune Antena 1, de unde și-a dat demisia și unde a lucrat timp de 17 ani.

“Viața mea nu a început cu Antena 1. Viața mea a început cu Soti. A urmat, pentru o scurtă perioadă Antena 1, apoi Pro tv, aproape 9 ani, 7ABC – trei luni cu Mihai Tatulici… La început, a fost și presă scrisă… Antena timp de 17 ani. Așa încât nu a început și nici nu se va termina cu Antena 1. Eu intenționez să-mi văd de planurile mele care continuă pe partea de comunicare, pentru că jurnalistul este un comunicator și ar trebui să fie în toate zonele”, a declarat Andreea Berecleanu, potrivit wowbiz.ro.


Ce legături a avut cu politica

Andreea Berecleanu a vorbit, la emisiunea respectivă, și despre legăturile pe care le-a avut cu politica, cu ani în urmă. Aceasta a fost președinte la Colegiul Național Liberal.

“Nu intru în politică pentru că am ieșit în 1993, când am decis să fiu jurnalist. Am fost președinte la Colegiul Național Liberal pe vremea lui Radu Câmpeanu. Probabil că știu doar cei de vârsta mea. Mă rog… am făcut politica acelor vremuri, care era politica adevărată, cred eu. Eram deja jurnalist și a trebuit să renunț, pentru că nu erau compatibile cele două”, a explicat vedeta de televiziune.

Două  mariaje și doi copii

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu jurnalistul Andrei Zaharescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este măritată cu medicul estetician Constantin Stan.

citește și...