Andreea Berecleanu revine la tv, la câteva luni după ce și-a dat demisia de la Antena 1! La ce post televiziune concurent va apărea

21.05.2020, 12:42
Andreea Berecleanu revine la tv, la câteva luni după ce și-a dat demisia de la Antena 1! La ce post televiziune concurent va apărea
Andreea Berecleanu revine la tv, la câteva luni după ce și-a dat demisia de la Antena 1

Andreea Berecleanu revine la tv, la câteva luni după ce și-a dat demisia de la Antena 1! În luna februarie a acestui an, prezentatoarea tv a anunțat că pleacă de la pupitrul știrilor Observator, după ce a avut mai multe neînțelegeri cu conducerea trustului Intact.

Cu ce se ocupă Andreea Berecleanu după ce și-a dat demisia de la Antena 1

Acum, Andreea Berecleanu se întoarce pe micile ecrane! Vedeta va putea fi văzută la un alt post concurent de televiziune, alături de fiica ei, Eva Zaharescu.

Andreea Berecleanu va apărea în curând la Kanal D, unde a filmat un interviu alături de fiica ei, Eva, pentru emisiunea ‘Teo Show’.

Jurnalista a făcut un anunț în mediul online în care a dezvăluit toate detaliile pentru fanii ei. Cele două, mamă și fiică, au oferit un interviu de excepție, în care au vorbit despre perioada de autoizolare.

‘Am filmat pentru colegii de la Kanal D. Cu cine? Așa cum se vede din fotografii, cu Eva, fiica mea. Am vorbit despre viața în această perioadă, pre și post izolare, de reluarea activităților de zi cu zi, am răspuns tuturor întrebărilor puse de Mădalina Lambriloc cu multă decență și experiență. În curând, la Teo Show!?’, a scris fosta prezentatoare pe rețelele de socializare.

Aceasta este prima dată când Andreea Berecleanu va putea fi văzută la un alt post de televiziune după foarte mulți ani.

‘Începând din luna februarie a acestui an, în momentul în care mi-am dat seama că ar putea fi vorba despre o înțelegere între conducerea stației și Sandra Stoicescu, un om foarte apropiat familiei Voiculescu, am privit cu detașare tot. Ea era în concediu postnatal, trebuia să se întoarcă la Antena 3, la emisiunea ei de acolo. Dar a vrut altceva și s-au potrivit interesele comune. Nu e prea complicat, știi cum se spune: așa e în tenis!

Culmea e că Sandra fusese eliminată de la Observator acum 10 ani, în urma unor studii nefavorabile atât pentru ea, cât și pentru colegul ei de atunci, Lucian Mîndruță. Acum, revenită la Observator, după 10 ani de jurnalism militant la Antena 3, este greu să se impună unui public de masă. Și chiar e debusolant pentru privitor’, a declarat Andreea Berecleanu, într-un interviu pentru VIVA!

citește și...