Andreea Bănică, surprinsă de Lucian Mitrea. Care este cea mai importantă calitate a soțului vedetei

17.12.2021, 14:59
Andreea Bănică, surprinsă de Lucian Mitrea. Care este cea mai importantă calitate a soțului vedetei

Andreea Bănică a împărtășit un moment din viața personală.  Artista nu s-a sfiit să le arate fanilor cum o răsfață soțul ei, fiind impresionată de micile gesturi pe care Lucian le face pentru ea. Solista a mărturisit care este cea mai importantă calitate a soțului ei

Andreea Bănică si Lucian Mitrea este cuplul  cu cea mai longevivă relație din showbiz. Artista și soțul ei, Lucian Mitrea, sunt căsătoriți de mulți ani, însă se răsfață ca la început. Solista l-a cunoscut pe Lucian Mitrea în adolescentă, iar dragostea dintre cei doi pare la fel de aprinsă ca în prima zi.

Așa s-a întâmplat și vineri dimineață, când soțul artistei a surprins-o așa cum știe el mai bine, iar Andreea le-a arătat fanilor cum este răsfățată, dar și cum răspunde gesturilor pe care le face partenerul ei pentru ea.

Cum a fost surprinsă Andreea Bănică

Cântăreața a fost surprinsă de soțul ei cu o cafea, Andreea Bănică mărturisind că doar Lucian știe să o prepare cel mai bine. Vedeta nu a putut să se abțină să își laude soțul și să-i facă o declarație de dragoste.

“Soțule ești cel mai talentat la cafea! (…)”, a spus vedeta în timpul videoclipului.

Care este cea mai importantă calitate a soțului vedetei

Artista este recunoscătoare pentru toate momentele frumoase de până acum și spune că cea mai importantă calitate a unui bărbat este umorul. De asemenea, în descrierea postării, Andreea Bănică i-a scris câteva rânduri de dragoste.

“Cea mai importantă calitate a unui bărbat pe care îl alegi pe viață este să te facă să râzi mereu!”, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram.

Soțul artistei, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din județul Ilfov

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au căsătorit în urmă cu mai bine de 12 ani, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz.

Anul acesta, Lucian Mitrea a declarat că îi merge foarte bine, chiar și în pandemie, și că a investit milioane de euro în imobiliare. Lucian Mitrea este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din județul Ilfov, potrivit Libertatea.

Cum și-a câștigat artista primii bani

”Vindeam buchete de flori, garofițe și mușețel. Aveam talent la aranjamente florale de mică. Și corcodușe vindeam.

Lângă calea ferată stăteam și vindeam. Dacă nu eram artist, aș fi devenit cu siguranță stewardesă. Îmi place mult această meserie. Nu sunt fan zburat cu avionul, dar mi-ar fi plăcut”, a spus Andrea Bănică, în cadrul emisiunii ”La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean”, la Digi 24.

 

 

citește și...