Andreea Bănică și-a îmbunătățit aspectul fizic. “Eu la durere fac foarte urât. Am rezistat miraculos.” Cum arată blondina

03.03.2022, 19:35
Andreea Bănică și-a îmbunătățit aspectul fizic. Eu la durere fac foarte urât. Am rezistat miraculos. Cum arată blondina
Andreea Bănică vrea să se lase pe mâna esteticianului. ”Mă gândesc la o operație”

Andreea Bănică și-a surprins fanii. Blondina și-a îmbunătățit aspectul fizic și este mândră de acest lucru. Mai mult, vedeta a povestit ce intervenție și-a făcut la nivelul feței și ce a simțit. “Eu la durere fac foarte urât și azi am rezistat miraculos.” Cum arată blondina

Andreea Bănică a apelat la serviciu de înfrumusețare. Blondina arată extraordinar la vârsta de 43 de ani, dar a simțit nevoia de a schimba ceva la aspectul fizic. Chiar dacă fanii au criticat-o recent și i-au spus că exagerează cu toate modificările, artista a decis să își facă o intervenție la nivelul feței.

Cântăreața a mărturisit că a decis să își facă dermopigmentare de sprâncene, deoarece crede că are spații goale.  Din acest motiv a apelat la un expert, care a ajutat-o să obțină acest efect dorit de mult timp.

“Am rezistat miraculos”

“Sprâncenele mele s-au regenerat, însă sunt spații goale, așa că le jut un pic cu niște fire printre ele ca să pară naturale. Nu este deloc o procedură dureroasă. Eu la durere fac foarte urât și azi am rezistat miraculos.”, a povestit artista pe Instagram.

Vedeta a mărturisit că este foarte mulțumită de rezultat. Mai mult, blondina a recomandat femeilor să nu își smulgă firele sprâncenelor.

Ce sfat le-a dat vedeta fanilor

“Sunt foarte mulțumită de cum a ieșit. Nu asta rămâne nuanța, o să se deschidă. Acum nu sunt vindecate și sunt mai negre. (…) Abia aștept să cadă coaja și să rămână naturale. Ce să fac dacă le-am smuls când eram mică. Să nu faceți ca mine fetelor”, a mai spus Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică a fost extrem de criticată pe rețelele de socializare. Vedeta a primit un comentariu răutăcios din partea unui fan, care a acuzat-o că s-a desfigurat. “Te-ai desfigurat și tu acum ca altele. Arată rezultatul fără filtre dacă tot te lauzi”, este mesajul transmis de un internaut.

citește și...