Andreea Bănică, criticată pe rețelele de socializare. “Te-ai desfigurat și tu acum ca altele”

24.02.2022, 16:30
Andreea Bănică, criticată pe rețelele de socializare. Te-ai desfigurat și tu acum ca altele
Andreea Bănică vrea să se lase pe mâna esteticianului. ”Mă gândesc la o operație”

Andreea Bănică a fost extrem de criticată pe rețelele de socializare. Vedeta a primit un comentariu acid din partea uni fan, care a acuzat-o că s-a desfigurat. “Te-ai desfigurat și tu acum ca altele. Arată rezultatul fără filtre dacă tot te lauzi”, este mesajul transmis de un internaut. 

Blondina  se bucură de o mare comunitate de fani în mediul online, unde nu se sfiește absolut deloc să împărtășească cu cei care o urmăresc fiecare moment din viața ei, fie el bun sau rău.

De Dragobete, Andreea Bănică s-a aranjat acasă, apelând la un machiaj făcut de ea însăși. După ce a terminat machiajul, vedeta a împărtășit rezultatul pe rețelele de socializare.

“Te-ai desfigurat și tu acum ca altele

Cântăreața a primit zeci de mesaje de admirație, dar și unele extrem de critice. Printre cei care au criticat-o a existat și un mesaj extrem de dur, în care blondina era acuzată că s-a desfigurat și trebuie să apeleze la filtre de înfrumusețare.

“Te-ai desfigurat și tu acum ca altele. Arată rezultatul fără filtre dacă tot te lauzi”, este mesajul răutăcios primit de Andreea Bănică.

Cum a reacționat artista

Andreea Bănică a reacționat imediat și s-a amuzat, filmandu-se  fără filtre de înfrumusețare, pentru a se vedea adevărata frumusețe a machiajului făcut de ea. Mai mult, vedetă a explicat că persoană respectivă este un hater constant.

“A apărut din nou. A revenit Renata!”, a scris Andreea Bănică.

Andreea Bănică vrea să se lase pe mâna esteticianului

Andreea Bănică arată foarte bie, însă nu exclue posiblitatea de a recurge la serviciile medicului estetican. ”De ceva vreme mă gândesc la o schimbare în viaţa mea, la o necesitate până la urmă… Mă gândesc la o operaţie, nu de mărire de sâni, de ridicare poate, sau nu ştiu, mă tot gândesc, o intervenţie de susţinere a sânilor, pentru că eu am avut nişte sâni frumoşi de mică şi este o parte a corpului pe care am iubit-o mereu”, a declarat Andreea Bănică la o emisiune TV, potrivit click.ro.

citește și...