Andreea Bănică se operează. Ce problemă are cântăreața

28.05.2021, 15:22
Andreea Bănică se operează. Ce problemă are cântăreața
Andreea Bănică se operează. Ce problemă are cântăreața

Cântăreața Andreea Bănică se lasă pe mâna medicilor. Aceasta a explicat ce problemă are.

Andreea Bănică le-a mărturisit prietenilor virtuali că va face o operație de deviație de sept cât de curând. „Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. (…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine”, a explicat artista, notează spynews.ro.

„Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac. (…) Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă…. Până la urmă m-am hotărât … mi-e frică”, a adăugat ea.

Andreea Bănică formează un cuplu cu Lucian Mitrea, cu care are doi copii

Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 12 ani anul trecut. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 23 de ani, iar anul trecut, în luna iunie, au sărbătorit 12 ani de căsnicie.

Artista a explicat că dacă cu ani în urmă neînțelegerile în cuplu erau legate de cariera sa profesională, dar fiind că Lucian i-a fost impresar, acum motivul discuțiilor dintre ei este legat de cei doi copii ai lor.

„Ei, dacă înainte certurile noastre erau din cauza meseriei (eu artist, el managerul meu), acum sunt legate doar de copii. Avem opinii diferite. Păreri pro și contra, dar ne certăm pe WhatsApp. Lăsăm unul de la altul. Așa este într-o căsnicie. Iubire multă”, a detaliat Andreea Bănică de curând.

citește și...